Het aqua blauwe Argentinië warming-up shirt 2019-2021

Adidas heeft deze week een geheel nieuwe collectie voor Argentinië uitgebracht. Dit betreft met name een collectie voor de Copa America, welke deze zomer plaatsvindt in Brazilië. Naast een nieuw thuisshirt en trainingsjack maakt ook een gloednieuw warming-up shirt onderdeel uit van de nieuwe Argentinië collectie. Dit warming-up shirt wordt door het Argentijnse voetbalelftal gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden om het Zuid Amerikaans kampioenschap, maar ook ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. Check!

Design Argentinië trainingsshirt 2019-2021

Het nieuwe Argentinië warming-up shirt heeft namelijk een heerlijke tint blauw, welke door adidas ''Blue Night/Light Aqua genoemd wordt. Qua template is het shirt gebaseerd op het standaard template vna de warming-up shirts van adi in 2019. Het shirt bevat een all-over print van flitsende lijnen en geometrische vormen in twee tinten blauw. De print heeft wat weg van een luchtfoto van een oceaan. Dit is direct een mooi bruggetje naar een andere partij die verantwoordelijk is voor de productie van de warming-up shirt van het Argentijnse elftal. Adidas is namelijk in zee gegaan met Parley For Oceans. Het shirt is namelijk gemaakt van Parley Ocean Plastic, welke gemaakt is van gerecycled afval dat langs de kust is verzameld, voordat het in de zee kon verdwijnen. De logo's van de Argentijnse voetbalbond (AFA) en adidas op het shirt zijn licht blauw en staan op de borst. Bovendien is het shirt uitgerust met een ronde hals. Andere kenmerken van het trainingsshirt van Argentinië is dat de mouwen strak om de armen vallen, zodat deze ook perfect meebewegen. Het shirt heeft een normale fit.

Dit tenue kan gecombineerd worden met het voetbalbroekje van het thuistenue van het Argentijnse elftal. Tijdens het warmlopen dragen de spelers van Argentinië namelijk al het wedstrijdbroekje. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat per direct gedragen wordt door sterren als Messi, Di Maria, Dybala, Tagliafico, Higuain en andere sterspelers.

Argentinië pre match top 2019-2021 bestellen

Het nieuwe warming-up shirt van Argentinië kun je alleen voor volwassenen bestellen. Het shirt heeft een prijs van € 59,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Argentinië producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Argentinië warming-up shirt direct in deze SHOP

of deze winkel!