Hamburger SV 3e voetbalshirt 2020-2021

Hamburger SV en adidas hebben nu ook het Hamburger SV 3e voetbalshirt 2020-2021 gepresenteerd. In september lanceerden de club en de Duitse kledingsponsor al de andere Hamburger SV voetbalshirts 2020-2021. Het 3e shirt dient dit seizoen vooral als alternatief voor het uitshirt en wordt dus gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de 2. Bundesliga en DFB Pokal. Sinds 2018 speelt HSV op het tweede niveau van Duitsland. Sinds 2007 is adidas kledingsponsor van de Duitse club en vanaf dit seizoen is Orthomol de hoofdsponsor van de Duitse club.

Grijs Hamburger SV uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Hamburger SV 3e shirt werd gelanceerd met het motto: ‘’ReadyForTheStands.’’ Het tenue is dan ook een eerbetoon aan het stadion van de club, het Volksparkstadion. Het voetbalshirt is overwegend grijs en staat symbool voor het beton waarvan het stadion gebouwd is. Over de body van het tenue bevindt zich bovendien een melange achtige print. De onderkant van de mouwen bevatten een brede witte band met subtiele blauwe lijn, welke verwijzen naar de kleuren van de stoeltjes in het stadion van HSV. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de v-hals van het Hamburger SV 3e voetbalshirt 2020-2021. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo, inclusief een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de zeven landskampioenschappen van de club. Sponsor Orthomol prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor POPO. Op de andere mouw dragen de spelers de 2.Bundesliga badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt. Op deze items staan ook weer uitingen van de club en adidas. Zoals alle adidas tenues zijn de voetbalshirts van HSV uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

 Check hieronder nog meer afbeeldingen van het HSV 3e voetbalshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jatta, Terodde, Gjasula, Leibold, Vagnoman, Wood en andere spelers.

Hamburger SV voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Hamburger SV 3e voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops! De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je HSV voetbalshirts in DEZE WINKEL

of DEZE STORE!

Hamburger SV 3e voetbalshirt 2020-2021

Hamburger SV uitshirt 2020-2021