Guangzhou Evergrande thuisshirt 2020

Nike en Guangzhou Evergrande Taobao FC hebben vandaag het nieuwe thuisshirt van de Chinese voetbalclub gelanceerd. In dit tenue speelt de club van trainer Fabio Cannavaro de Chinese Super League en Aziatische Champions League thuiswedstrijden in het Tianhe Stadion in Guangzhou gedurende 2020. De club werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen van China. Sinds de oprichting van de Chinese Super League in 2004 is de club acht keer kampioen geworden. Nike is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de club. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt namelijk alle tenues in de competitie.

Guangzhou Evergrande thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Guangzhou Evergrande voetbalshirt voor 2020 is zoals altijd geheel rood en bevat een all-over camouflage print. Deze camouflage print is geïnspireerd door de vacht van een tijger en dit is weer een verwijzing naar de bijnaam van elftal: ''de tijgers van Zuid China.'' Het Guangzhou Evergrande Nike voetbalshirt 2020 is verder voorzien van gouden details. Zo bevat de V-hals een subtiele gouden lijn en is aan de binnenkant en achterkant van de hals een gouden taping verwerkt. De binnenkant van de hals bevat verder een Chinese tekst, welke de naam van de club vormt. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een hele dunne, gele lijn. De rechterborst van het tenue is voorzien van de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het clublogo. Sponsor Evergrande prijkt op het midden van de tenue. De nieuwe Guangzhou Evergrande tenues voor 2020 worden compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met subtiele gele details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Uiteraard heeft Nike de tenues uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van de Chinese club, welke vanaf deze maand gedragen worden door spelers als Paulinho, Talisca, Goulart, Goa Lin, Zhi, Elkeson en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Guangzhou Evergrande uitshirt.  Het is overigens nog niet zeker wanneer de Chinese Super League aanvangt. Door het corona virus is de startdatum van de Super League uitgesteld.

Guangzhou Evergrande voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Guangzhou Evergrande Evergrande Nike voetbalshirt voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de volgende kindermaten S, M, L, XL, XXL! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de tenues van Chinese Super League clubs direct in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

of de officiële Nike SHOP!