Granada voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van Granada zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en de nieuwe kledingsponsor Nike. De club uit Andalusië eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Spaanse Segunda Division, waardoor het na twee jaar afwezigheid weer terug is op het hoogste niveau van Spanje. Vanaf dit seizoen is Nike kledingsponsor van Granada. Het Amerikaanse sportmerk volgt het Italiaanse sportmerk Errea vanaf dit seizoen op als kledingsponsor. Nike en Granada tekenden een contract voor de duur van vier seizoenen. 

Granada thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Granada thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt bevat brede horizontale, rode en witte banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere, blauwe banen. Deze banen hebben een gradiënt design en bestaan uit dunne stippen. Het thuisshirt is verder uitgerust met een blauwe v-hals en de logo’s van Nike en de club staan op de borst. De rechtermouw bevat de officiële La Liga badge. Het thuistenue van Granada wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen.

Granada uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Granada uitshirt voor 2019-2020 is navy blauw met een ronde hals. De mouwen hebben een iets donkerdere tint blauw en bovendien bevat het uittenue een ronde hals. Het logo van de Spaanse club staat in het lichtblauw op de linkerborst en de swoosh op het tenue is wit. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met op het midden een lichter blauwe band. Granada heeft dit seizoen ook een alternatief uittenue. Dit tenue is geheel wit en het voetbalshirt bevat een v-hals. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Granada tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vadillo, Soldado, Ramos, Rios Lozano, Machis en andere sterspelers.

Granada voetbalshirt kopen

Het nieuwe tenue van de Spaanse club kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van La Liga clubs? Check het dan in DEZE WINKEL!