Go Ahead Eagles voetbalshirts 2020-2021

Go Ahead Eagles en kledingsponsor Stanno hebben afgelopen week de nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Deventer de wedstrijden in de Eerste Divisie en de KNVB Beker gedurende 2020-21. Vanaf dit seizoen is Stanno de kledingsponsor van Go Ahead. Het merk dat ook onderdeel is van het merkenportfolio van Deventrade is de opvolger van Hummel, dat sinds eind jaren ‘80 al kledingsponsor was van ‘’Kowet.’’

Go Ahead Eagles thuisshirt 2020-2021

Het Go Ahead Eagles thuisshirt 2020-2021 heeft het iconische design. Het tenue is overwegend rood en bevat een brede gele band over het midden van het tenue. Deze band wordt onderbroken door het logo van hoofdsponsor Jumper. Verder is het Go Ahead Eagles thuisshirt dit seizoen uitgerust met een v-hals. De gele accenten komen ook terug in de band aan de zijkanten van het tenue en aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de adelaar uit het clublogo van de Deventenaren en op de achterkant prijkt aan de onderzijde ook de tekst: ‘’Home of Football.’’ In de hals staat de tekst: ‘’We are the Eagles.’’ Het tenue bevat ook nog verschillende subsponsoren zoals Pouw en Vierhouten Groep. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met gele accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Go Ahead Eagles uitshirt 2020-2021

Het Go Ahead Eagles uitshirt 2020-2021 is dit jaar zwart en wordt vooral gekenmerkt door de print van de kop van een adelaar aan de onderzijde van het tenue. Het uitshirt is uitgerust met gele accenten. De ronde hals bevat een subtiele gele lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue. De logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor alle details. Het uittenue van de club uit Deventer wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Go Ahead Eagles tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Idzes, Rabillard, Kuipers, Powels, van Hoeven en nog meer spelers.

Go Ahead Eagles voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirt kan je vanaf  nu kopen in de online shop van de club. De prijs van het shirt is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Hier scoor je bovendien de nieuwe trainingspakken, trainingsshirts en andere trainingskleding van de club. Bovendien kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Andere voetbalshirts voor 2020-2021 scoor je in deze WINKEL!

Go Ahead Eagles thuisshirt 2020-2021

Go Ahead Eagles uitshirt 2020-2021

Go Ahead Eagles thuisshirt 2020-2021