Gibraltar voetbalshirts 2018-2020

Het nationale elftal van Gibraltar draagt vanaf nu ook nieuwe tenues. In de aanloop naar de UEFA Nations League heeft de voetbalbond van het land in samenwerking met kledingsponsor Legea nieuwe tenues gelanceerd. In de UEFA Nations League neemt Gibraltar het op tegen Macedonië, Armenië en Liechtenstein. Daarnaast wordt het tenue gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. De voetbalbond en het Italiaanse merk Legea lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt.

Gibraltar thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Gibraltar is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale banen. Een aantal van deze banen heeft een zogenaamd gradient design. Dit betekent dat er dunne puntjes in de banen zijn verwerkt. Bovendien heeft het shirt een aantal dunnere, zilveren banen. De banen symboliseren het landschap van Gibraltar, welke vooral uit bergen bestaat. Verder is het tneue uitgerust met een witte crew neck en de zijkanten bevatten ook een witte taping. Het logo van de voetbalbond versiert de linker borst en de andere borst bevat het logo van LEGEA. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met witte accenten.

Gibraltar uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Gibraltar uitshirt voor 2018-2019 heeft ook een opvallend design. Dit shirt is wit en bevat v-banen over het shirt. Deze v-banen zijn zilver en bevatten dunne, verticale strepen. Ook dit shirt bevat rode details. De V-hals is overwegend rood en dit geldt  ook voor een baan aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Legea en de voetbalbond van het land staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode details!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van het Gibraltees voetbalelftal, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Casciaro, Chipolina, Walker, Payas en andere spelers.

Gibraltar voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Gibraltar voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt is € 75,- en deze is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Bedrukking is uiteraard mogelijk!

Bestel je voetbalshirt altijd in deze WINKEL!