Genoa uitshirt 2020-2021

Genoa heeft in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Kappa, haar nieuwe uittenue voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit shirt speelt Genoa de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde Genoa op de zeventiende plek in de Serie A en wist zich dus maar net te handhaven. Vanaf 2019 is Kappa verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de club. Deze verantwoordelijkheden heeft het Italiaanse merk overgenomen van Lotto. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Genoa? Check de details hieronder!

Genoa uit shirt en tenue 2020-2021

Het traditionele uitshirt van Genoa is ook dit jaar gebruikt voor inspiratie. Het uitshirt van Genoa voor het seizoen 2020-2021 wordt gekenmerkt door een witte basis, en gecompleteerd door clubkleuren, blauw en rood. Waar deze vorig jaar in horizontalen banen over het shirt lopen. Zijn de banen dit jaar in verticale baan, in het midden over het shirt terug te vinden. Ook rond de hals is een taping aanwezig in de clubkleuren van de Italiaanse ploeg. Ook de uitingen van Kappa, de kledingsponsor komen terug op het shirt. In blauwe kleur staat het logo op de rechterkant van de borst, ook op de schouders komt het shirt van het Italiaanse sportmerk terug. Op de schouder staan zelfs drie trademarks van het Kappa logo. Het slogan van de Italiaanse club ‘’Il  Club piú antico d’italia’’ staat aan de achterkant van de kraag. Dit betekent ‘’De oudste club van Italié.’’ Het nieuwe uitshirt wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen. Deze worden versierd met uitingen van club en sponsor.

Genoa voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Genoa is vanaf medio augustus/september te bestellen in de onderstaande webshops. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen kost het shirt € 69,95. Het Genoa voetbalshirt kun je ook laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Italiaanse club. Check het overzicht met Genoa producten hiernaast of hieronder!

Koop het Genoa voetbalshirt in DEZE OFFICIËLE SHOP

Of in DEZE WINKEL

Genoa uitshirt 2020-2021

Genoa uitshirt 2020-2021