Fulham voetbalshirts 2019-2020

Fulham en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 bekend gemaakt vandaag. De Londense club eindigde afgelopen seizoen op een negentiende plaats in de Premier League en degradeerde daardoor naar het tweede niveau van Engeland. In deze nieuwe voetbalshirts spelen The Cottagers de Championship, FA Cup & League Cup wedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de productie van de tenues van Fulham. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor en beide partijen hebben een deal tot 2023.

Fulham thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Fulham thuisshirt voor 2019-2020 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat dit jaar een patroon van diagonale ruiten en geometrische vormen. Dit is hetzelfde patroon als op het Ajax thuisshirt van 2018-2019. Het Fulham thuisshirt bevat dit seizoen een ronde hals en de drie trademark strepen van adidas staan op de zijkanten van het voetbalshirt in het zwart. De achterkant van de hals is uitgerust met een rode band en op de borst van het voetbalshirt staan de logo's van de club en adidas. Dafabet staat als shirtsponsor op het midden van de nieuwe Fulham tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas trademark strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant zwarte adidas strepen,

Fulham uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Fulham uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het Striped 19 template van adi. Dit is hetzelfde template als het Ajax uitshirt van 2019-2020. Het voetbalshirt heeft wel een andere kleur dan het Ajax uitshirt. Het shirt is rood en wordt gekenmerkt door de verticale rode banen. De helft van deze banen is uitgerust met diagonale strepen en deze banen hebben twee tinten rood. Het nieuwe uitshirt van Fulham bevat verder een toelopende V-hals en op de schouders staan drie witte adidas strepen. Het adidas logo staat op het midden van de borst en logo's van de club en DAFABET staat op het midden van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Fulham tenues ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fulham voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mitrovic, Seri, Sessegnon, Schürrle, Elliott en andere sterspelers.

Fulham voetbalshirt bestellen

De voetbalshirts van Fulham kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95.  Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fulham voetbalshirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of deze winkel!