Frankrijk warming-up shirt 2020-2021

Frankrijk draagt in de periode 2020-2021 ook een nieuw warming-up shirt. Dit shirt wordt door Nike het pré match top genoemd en wordt door het Franse voetbalelftal gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands, zoals de WK kwalificatiewedstrijden en UEFA Nations League wedstrijden. Dit trainingsshirt wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen. Daarvoor heeft Nike het Frankrijk trainingsshirt uitgebracht.

Wit Frankrijk trainingsshirt met print 2020-2021

De laatste weken gingen er geruchten dat het design van het nieuwe Frankrijk uitshirt het design van het warming-up shirt zou hebben. Dit blijkt dus niet het geval te zijn, al zou het warming-up shirt makkelijk door kunnen als voetbalshirt. Sterker nog, het nieuwe Frankrijk pré match top heeft misschien nog wel een specialer design dan het uitshirt. Het shirt is wit en bevat een all-over print van getekende, donker blauwe lijnen en golven over het shirt. Deze flitsende strepen zijn waarschijnlijk geïnspireerd door de haan uit het logo van de Franse voetbalbond. Hiermee is het inloopshirt van Les Bleus geheel in stijl van de kleuren van zowel het thuisshirt als het uitshirt. Het warming-up shirt van Frankrijk bevat daarnaast de kenmerken van een nieuw template van Nike. Dit komt tot uiting in de diagonale marine blauwe band over de linkermouw en in de kleine v-opening aan de achterkant van de hals. De binnenkant van de ronde hals is bovendien uitgerust met een rode taping. De swoosh van Nike staat in het rood op de rechterborst en het logo van de FFF (Fédération Française de Football) staat op de linkerborst. Dit embleem bevat twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van het WK in 1998 en 2018. Het warming-up shirt van Les Bleus is perfect te combineren met het nieuwe trainingsbroekje. Dit broekje is navy blauw met aan de onderkant van beide pijpen een diagonale, witte band. Bovendien is het trainingsbroekje uitgerust met een design van golven. Ook de logo's van de FFF en Nike op het short zijn rood.

Nike heeft het nieuwe warming-up shirt van Frankrijk uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor de juiste ventilatie en transport van vocht naar de buitenkant van de kleding. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het warming-up shirt van Les Bleus, waarin we vanaf nu sterren als Mbappé, Griezmann, Pogba en andere sterren zien. Check bovendien het Frankrijk Nike trainingspak 2020-2021.

Warming-up shirt Frankrijk kopen

Het Frankrijk warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf eind deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het training shirt is € 54,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 49,95 voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158, 170). Het trainingsbroekje bestel je vanaf € 34,95! Check ook andere FFF producten in de onderstaande winkels!

Bestel het nieuwe Frankrijk warming-up shirt direct in de NIKE SHOP!  

of deze SHOP! 

Frankrijk warming-up shirt 2020-2021