Frankrijk trainingsjack 2020-2021

De spelers van het Franse voetbalelftal dragen tijdens de opkomst op het veld voor de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands in de periode 2020-2021 een geheel nieuw trainingsjack. De nieuwe Frankrijk EK 2020 collectie bevat namelijk ook een nieuw anthem trainingsjack. Het woord ''anthem'' verwijst naar het volkslied, omdat dit trainingsjack door Les Bleus ook wordt gedragen tijdens het afspelen van de Marseillaise voorafgaande aan de interlands in 2020 en 2021.

Blauw en wit Frankrijk trainingsjack 2020-21

Ook dit jaar hebben de Franse voetbalbond en Nike weer twee verschillende anthem jacks uitgebracht. Het donkerblauwe jack wordt door het keurkorps van bondscoach Deschamps gedragen in aanloop naar de thuiswedstrijden en het witte jack in de aanloop naar de uitwedstrijden. We bespreken het design aan de hand van het marineblauwe jack. Het jack heeft de kenmerken van het nieuwe template van Nike. Dit template wordt vooral gekenmerkt door de brede band onder de borst. Deze band heeft een net iets lichtere tint donkerblauw. Waar deze op verschillende andere Nike trainingsjacks een all-over print heeft, is dit bij het Frankrijk EK 2020 trainingsjack niet het geval & dit geeft het jack van Les Bleus ook wel weer een basic look. De logo's op het anthem trainingsjack zijn rood. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2011 de tenues en trainingskleding van het nationale, Franse voetbalelftal. Nike heeft met de FFF nog een contract tot de zomer van 2026. De andere borst is voorzien van het jack FFF logo. Voor het eerst bevat dit logo twee sterren en deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De achterkant van het jack is voorzien van een lipje in de kleuren van de Franse vlag. Op de achterkant staan bovendien de initialen van de voetbalbond. Het Frankrijk EK 2020 trainingsjack heeft verder de gebruikelijke, functionele kenmerken. Het jack is uitgerust met een doorlopende rits en bevat een hoge hals. Daarnaast bevat het jack twee zakken aan de zijkanten. De mouwen betreffen raglanmouwen. Een kenmerk hiervan is dat dit ervoor zorgt dat het trainingsjack getailleerd om het lichaam valt.

Het anthem trainingsjack voor de uitwedstrijden is dus wit. Opvallend aan dit trainingsjack is dat de swoosh en het FFF logo ook het wit, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. Wel geeft dit het jack een super strakke look. Ook dit trainingsjack heeft een brede band onder de borst. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbaljack van het Franse, nationale voetbalelftal. Dit jack is overigens perfect te combineren met de trainingsbroek van het Frankrijk EK 2020 trainingspak.

Frankrijk trainingsjack bestellen

Het blauwe en witte anthem trainingsjack kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het jack een prijs van € 85,95 en voor kinderen is het jack € 69,95 (maten 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170). Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Frankrijk trainingsjack direct in deze winkel! 

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Frankrijk trainingsjack EK 2020