Fortuna Düsseldorf en PUMA hebben nu ook het nieuwe thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Düsseldorf de 2. Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de ESPIRIT ARENA gedurende 2016-2017. Afgelopen seizoen eindigde de club als dertiende in de 2. Bundesliga, waardoor het komend seizoen weer op het tweede niveau van Duitsland actief is. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt.

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf shirt voor 2016-2017 is wit en bevat verder rode accenten. Zo bevat het shirt een rode henley collar en een rode strip over de mouwen en schouders. Ook het logo van kledingsponsor PUMA op de rechter borst is rood. Op de mouwen prijkt ook het logo van de Duitse kledingsponsor, welke deze functie al vanaf 2004 verzorgt. De andere borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor OTELO versiert het midden van het shirt. De achterkant van het voetbalshirt van de Duitse club is uitgerust met de initialen van de in 1895 opgerichte club: F95. Het nieuwe Fortuna Düsseldorf tenue wordt gecompleteerd door een wit short met een rode strip aan de zijkanten en witte kousen met rode details. Zoals alle tenues van PUMA zijn ook de tenues van Fortuna Düsseldorf uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vorige week werd het nieuwe Fortuna Düsseldorf uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd.

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier heb je ook de mogelijkheid het shirt van Fortuna Düsseldorf te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Directe levering!

Koop het nieuwe voetbalshirt van de club in deze SHOP of

in deze shop! 

Fortuna -dusseldorf -thuis -shirt -2016-2017