Filipijnen voetbalshirts 2019-2020

De Filipijnse voetbalbond en het sportmerk LGR hebben de nieuwe voetbalshirts van het Filipijnse voetbalelftal uitgebracht. Deze nieuwe tenues dragen de Filipijnen onder andere tijdens de Azië Cup van 2019, welke van 5 januari tot 1 februari plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. De Filipijnen plaatste zich voor het eerst in de geschiedenis van het eindtoernooi van de Azië Cup! In de Azië Cup neemt het Filipijns voetbalelftal het in poule C op tegen China, Zuid Korea en Kirgizië. De Filipijnen spelen ook in deze voetbalshirts in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Check hieronder het design van zowel het thuisshirt als het uitshirt!

Filipijnen thuisshirt 2019-2020

Het Filipijnen thuisshirt voor 2019-2020 is geheel wit en is verder geheel in stijl van de kleuren van de Filipijnse vlag. De blauwe en rode tinten uit de Filipijnse vlag komen terug aan de zijkanten en achterkant van de rechte hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter zijkant van het voetbalshirt bevat een blauwe taping en de andere kant een rode taping. Daarnaast bevat het tenue zilveren banen aan de bovenkant van het tenue. Deze banen lopen in een v naar het midden. De mouwen van het shirt hebben ook een zilveren tint. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Aziatische sportmerk LGR en de andere borst bevat het logo van de Filipijnse voetbalbond, de Philippine Football Federation (PFF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant van de rechterpijp een blauwe band en aan de onderkant van de linkerpijp een rode band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zilveren band.

Filipijnen uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van de Filipijnen is een combinatie van royaal blauw en navy. De bovenkant van het shirt wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en navy blauwe banen en op het midden van het shirt loopt dit over naar geheel navy blauw. De verticale banen symboliseren de acht zonnestralen. De bovenkant van het shirt bevat ook nog een print van dunne, gele strepen. Deze strepen symboliseren alle eilanden van de Filipijnen. Verder is het uittenue van de Filipijnen ook uitgerust met rode accenten. Deze zijn te vinden in de hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van de voetbalbond en LGR staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van de hals is uitgerust met drie gele strepen. Deze staan symbool voor de eilanden van de Filipijnen: Luzon, Visayas en Mindanao. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel navy blauw voetbalbroekje en de kousen van het tenue hebben ook deze kleur. De bovenkant van de sokken bevatten een rode band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de Filipijnen die vanaf nu door het nationale elftal gedragen worden.

Filipijnen voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van de Filipijnen kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts van het nationale elftal of andere voetbalshirts van Aziatische landen? Bestel het exclusief in deze winkel!

Directe levering!

 

Gerelateerd nieuws