Dit is het Feyenoord trainingsshirt 2023-2024

De nieuwe trainingscollectie van Feyenoord bevat niet alleen een gloednieuw trainingspak. Zowel de spelers als de technische staf van de Rotterdammers dragen dit seizoen een nieuw trainingsshirt. Vanaf dit seizoen is Castore de producent van de tenues en trainingskleding. Het Britse sportmerk is de vervanger van adidas en heeft twee verschillende trainingsshirts toegevoegd aan de collectie. Deze trainingstenues worden dit seizoen door het team van Arne Slot gedragen, maar ook door Feyenoord Vrouwen en alle jeugdelftallen.

Nieuwe trainingsshirt spelers en technische staf

Het trainingsshirt (de versie die door de spelers gedragen wordt) is rood en bevat een all-over print van kubussen met daar doorheen een design van dunne, verticale lijnen, die weer een vervagend effect hebben. De Feyenoord trainingsshirts hebben dit seizoen een ronde hals en deze versie bevat een zwarte band. Alle logo's op het trainingsshirt zijn wit. De rechterborst bevat het logo van Castore, terwijl het clublogo op de linkerborst prijkt. Dit betreft een monochroom logo, welke in stijl is van de kleuren van het trainingstenue. Op het midden van alle trainingskleding staat het logo van DR Group. De achterzijde van het trainingsshirt is volledig rood. Het trainingstenue van de spelers wordt compleet gemaakt door een rood trainingsbroekje met een zwarte tailleband en een zwarte taping aan de zijkanten. De trainingsbroekjes bevatten ook de logo's van de club en Castore.

De technische staf van Feyenoord draagt dit seizoen een grijs trainingstenue met oranje branding. Deze trainingsshirts hebben hetzelfde patroon als het rode trainingsshirt, maar dan met oranje logo's van de club en Castore. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door grijs trainingsbroekje met een donkergrijze tailleband en oranje branding.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Ingezette korte mouwen
  • Contrasterende taping op schouders en zijkanten
  • Langere achterzoom

Feyenoord trainingsshirt bestellen

De nieuwe Feyenoord trainingsshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) zijn de trainingsshirts € 48,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 42,-. De trainingsbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 35,-. Directe levering!

Dit is het Feyenoord trainingsshirt 2023-2024
Dit is het Feyenoord trainingsshirt 2023-2024
Dit is het Feyenoord trainingsshirt 2023-2024
Dit is het Feyenoord trainingsshirt 2023-2024