FC Twente voetbalshirts 2020-2021

FC Twente en Meyba hebben vandaag de nieuwe FC Twente voetbalshirts 2020-2021 uitgebracht. In deze voetbalshirts speelt FC Twente de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is het van origine Spaanse sportmerk Meyba de kledingsponsor van de club uit Enschede. Beide partijen tekenden vorige maand een overeenkomst voor de duur van vier seizoenen. Vorig seizoen was Kick's 21 nog verantwoordelijk voor de aankleding van de Tukkers.

FC Twente thuisshirt 2020-2021

De nieuwe FC Twente voetbalshirts van Meyba zijn geïnspireerd door de voetbalshirts die werden gedragen in de jaren '80 en '90. Het FC Twente thuisshirt 2020-2021 is utieraard weer geheel rood en bevat een ronde hals met donker rode accenten. Deze donker rode accenten komen ook terug in de trademark tekens van kledingsponsor Meyba op de mouwen. Aan de binnenkant van de hals is een witte strip verwerkt, waarin ook de naam staat van het Spaanse sportmerk, dat met name bekend is als kledingsponsor van Barcelona begin jaren '90. In 1992 won Barcelona de Europa Cup I in tenues van Meyba. Het logo van het merk prijkt ook op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de in 1965 opgerichte club en op het midden en ter hoogte van de rechter schouder staat shirtsponsor Pure Energie. Het energiebedrijf is sinds 2016 de shirtsponsor van de Eredivionist. Het tenue bevat ook weer verschillende details. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een donker rode band met witte lijn. Hierin is ook het logo van Enschede verwerkt. In de nek prijkt verder de Twentse Ros uit het clublogo en de achterkant van het tenue bevat aan de onderkant een watermerk met daarin het oprichtingsjaar: EST 1965. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

FC Twente uitshirt 2020-2021

Het FC Twente uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter donkerblauw met rode accenten in de hals, in de striping over de schouders en in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het uitshirt van de Tukkers uitgerust met een subtiele gouden lijn ter hoogte van de kraag en aan de onderkant van de mouwen. Het FC Twente uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt en de logo's van de club, Meyba en Pure Energie staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het FC Twente uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel donkerblauw voetbalbroekje met aan de bovenkant een brede rode band.

Alle FC Twente tenues zijn dit seizoen ook uitgerust met een nieuwe technologie. Deze technologie wordt de EcoAgua techniek gebruikt. Dit is een waterloze productietechniek, waardoor er geen afwalwater overblijft. Bij een traditioneel productieproces wordt er 25 liter water gebruikt om één voetbalshirt te produceren. Dat is door deze technologie niet het geval. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Twente tenues, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Nakamura, Brama, Vuckic, Busquets en andere spelers.

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

De nieuwe FC Twente voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club uit Enschede. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente.

 

Op zoek naar een legendarisch voetbalshirt van Meyba? Check het in deze winkel! FC Twente voetbalshirts 2020-2021

FC Twente thuisshirt 2020-2021