FC Porto uitshirt 2020-2021

Vorige week lanceerden FC Porto en New Balance het nieuwe thuisshirt en vandaag is het de beurt aan het FC Porto uitshirt 2020-2021. In dit nieuwe tenue speelt FC Porto de Primeira Liga, beker- en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Evenals het nieuwe thuisshirt bevat het FC Porto uitshirt dit seizoen gele accenten!

FC Porto uit shirt en tenue 2020-2021

Het FC Porto uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door de stad Porto en bevat dan ook de kleuren van de stad. Het tenue heeft een vrij standaard design. Het tenue is overwegend blauw met gele details. De band aan de onderkant van de mouwen is onder andere geel. Deze band bevat ook weer de flitsende, iconische strepen van het New Balance logo. Het tenue bevat verder een V-hals met aan de achterkant een opening. De onderkant van deze opening is voorzien van een gele band met daarin het woordmerk van New Balance. De andere kant van deze taping bevat de naam van de club.  Het logo van de kledingsponsor prijkt in het wit op de rechterborst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2015 de tenues van de Portugese topclub en beide partijen hebben een langjarige deal. De andere borst is uitgerust met het logo van Porto en op het midden van het tenue staat sponsor MEO. Het telecommunicatiebedrijf is al sinds 2011 de hoofd- en shirtsponsor van het team van trainer Sérgio Conceição. Subsponsor SuperBock versiert de achterkant van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met blauwe accenten. De kousen van het tenue zijn blauw. Ook dit seizoen zijn de FC Porto tenues weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Porto uittenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pepe, Telles, Marega, Nakajima, Soares, Aboubakar, Otávio en andere spelers. Check bovendien het alternatieve uitshirt of FC Porto 3e voetbalshirt. 

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto uitshirt 2020-2021

FC Porto uittenue 2020-2021