FC Ludogorets voetbalshirts 2019-2020

Ook in het weekend wordt er niet stilgezeten bij de Europese voetbalclubs. Afgelopen weekend zijn namelijk ook de nieuwe voetbalshirts van FC Ludogorets gelanceerd. Een opvallend detail op het shirt van de club uit Bulgarije is het swoosh logo van Nike. Deze swoosh vervangt namelijk de dubbele diamant van Umbro welke jaren op het shirt van Ludogorets te zien was. Helaas gaan we de nieuwe voetbalshirts, ontworpen door Nike, niet zien de Champions League. In de eerste kwalificatie ronde werd er door Ludogorets namelijk verloren van Ferencvaros. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Bulgaarse club? Check de details hieronder!

FC Ludogorets thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Ludogorets wordt gekenmerkt door de traditionele groene clubkleur. Het Amerikaanse Nike heeft er voor gekozen om de groene kleur van het thuisshirt intact te houden en te versieren met witte accenten. Het nieuwe thuisshirt van FC Ludogorets is gebaseerd op het Nike Dry Challenge II teamwear template. De kraag van dit shirt is rond en wordt versierd met een witte rand. Deze witte rand loopt stijlvol om de achterkant en zijkant van de hals. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Nike. Deze swoosh is wit van kleur. Ook het wapen van de club schittert op de voorkant van het shirt, namelijk aan de linkerkant van de borst. Sponsor van de Bulgaarse club is Efbet. Dit bedrijf staat in grote witte letters op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van FC Ludogorets is compleet groen. Ook het broekje en de voetbalkousen hebben deze kleur. Hierop zijn uitingen van club en sponsor terug te vinden.

FC Ludogorets uit shirt en tenue 2019-2020

Niet alleen het thuisshirt van de club is bekend, ook het nieuwe uitshirt van de Bulgaren is bekend. Dit shirt werd voor het eerst gedragen in de uitwedstrijd tegen Ferencvaros in de voorronde van de Champions League. Het nieuwe tricot is grijs van kleur. Deze wordt versierd met zwarte accenten. Deze accenten komen onder anderen terug aan de zijkant van het shirt. Aan beide zijkanten is een zwarte stript te zien. Ook het Nike teken op de rechterkant van de borst is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van de 8-voudig kampioen van Bulgarije. Een groot verschil met het thuisshirt is, dat bij de wedstrijd tegen Ferencvaros geen shirtsponsor te zien was op het shirt. Of dit blijvend is weten wij nog niet, maar wat ons betreft is dit blijvend. Net als bij het thuistenue wordt het uittenue gekenmerkt door één enkele kleur. De broek en de sokken zijn namelijk ook grijs.

FC Ludogorets voetbalshirt bestellen

Op dit moment zijn de voetbalshirts van Ludogorets FC alleen te koop in de webshop van de Bulgaarse club. Echter in de onderstaande webshop zijn wel verschillende voetbalshirts van alle topclubs wereldwijd te vinden. Ook is het mogelijk om bij deze shop de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts in DEZE SHOP