FC Emmen Koningsdag voetbalshirt in koninklijke kleuren

FC Emmen en kledingsponsor Hummel hebben deze week een speciaal FC Emmen Koningsdag voetbalshirt gelanceerd! Dat heeft natuurlijk een reden. De koninklijke familie bezoekt Emmen namelijk op Koningsdag: 27 april 2024. Dit voetbalshirt wordt door de voetbalclub uit Drenthe exclusief gedragen in de thuiswedstrijd tegen MVV op 12 april! Dit shirt wordt dus eenmalig gedragen door de Keuken Kampioen Divisie club. Tijdens de andere nog resterende wedstrijden draagt de club de andere FC Emmen voetbalshirts 2023-2024!



Het FC Emmen Koningsdag voetbalshirt heeft vrijwel dezelfde kleurencombinatie als het Nederlands Elftal EK 2024 voetbalshirt. Het voetbalshirt is natuurlijk oranje en bevat koningsblauwe details. Deze kleur komt terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen, alsook in alle sponsorlogo’s. Bovendien bevat het voetbalshirt een watermerk print van verschillende symbolen, die gerelateerd zijn aan de stad Emmen. Deze eenvoudige tekeningetjes worden ‘’doedels’’ genoemd. Speciaal ter ere van Koningsdag prijken er boven het logo van EasyToys op het midden van het voetbalshirt twee kroontjes en op de onderkant staat een verwijzing naar Koningsdag: Koningsdag – Emmen – 27.04.2024. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de leus van de club: ‘’Hier kom ik weg’’. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de linkerborst het clublogo. Op de schouders staan de trademark tekens van Hummel en op de achterkant staan de logo’s van 711 en Mysteryvoetbalbox.nl. Het tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje sokken met koningsblauwe accenten.

Rondom de wedstrijd tegen MVV worden verschillende initiatieven gelanceerd. Zo is de club samen met de gemeente Emmen op zoek naar een andere ‘’koning’’, iemand in de regio die door anderen als koning gezien wordt, bijvoorbeeld omdat hij of zij altijd belangeloos voor anderen klaarstaan. Deze koning wordt door de club en de gemeente in het zonnetje gezet. Tijdens de wedstrijd tegen MVV vinden ook verschillende oranje sfeeracties plaats op de tribunes en voorafgaand aan de wedstrijd worden oranje vlaggen gehesen en vinden op het #HIERKOMIKWEG-plein de Koningsspelen plaats. Bovendien zijn er in en rondom het stadion andere oranje FC Emmen merchandising beschikbaar!

Het FC Emmen Koningsdag voetbalshirt kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van FC Emmen! Voor volwassenen is het voetbalshirt € 49,95 en voor kinderen € 39,95! Hier vind je ook nog de tenues van dit seizoen!

FC Emmen Koningsdag voetbalshirt in koninklijke kleuren
FC Emmen Koningsdag voetbalshirt in koninklijke kleuren
FC Emmen Koningsdag voetbalshirt in koninklijke kleuren