FC Dallas thuisshirt 2022-2023

FC Dallas en adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe FC Dallas thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Texas de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Toyota Stadium in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Sporting Dallas speelt ook dit seizoen weer in de Western Conference, waar het vorig seizoen op een elfde plek eindigde. Adidas is dus weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Dallas tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

FC Dallas thuis shirt en tenue 2022-2023

Het FC Dallas thuisshirt 2022-2023 is door adidas en de club omgedoopt tot het ''Crescendo Kit.'' Het tenue staat voor de ontwikkeling en bewegin van de club. Het tenue staat symbool voor het ultieme doel om ooit de MLS Cup te winnen. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat een design van horizontale donkerblauwe banen. In deze banen is een design van flitsende diagonale strepen verwerkt. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een blauwe band en deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de drie adidas strepen op de schouders. In tegenstelling tot de andere Major League Soccer voetbalshirt dit seizoen bevat het FC Dallas thuisshirt weinig andere details. De linkermouw van het tenue is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/rood. De onderkant van het tenue bevat een ronde badge met daarin de letters LH. Dit is een verwijzing naar Lamar Hunt, de oprichter van Dallas Tornado en FC Dallas & tevens één van de founding fathers van de Major League Soccer. FC Dallas heeft vanaf dit seizoen wel een nieuwe hoofdsponsor, namelijk MAVQ. Dit betekent dat het logo van de voormalige shirtsponsor (AdvoCare) verplaatst is naar de rechtermouw. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club. Het FC Dallas thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn ook blauw met rode adidas strepen.

Zoals alle voetbalshirts van adidas is het FC Dallas voetbalshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Dallas thuisshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Velasco, Arriola, Schön, Jara, Pomykal, Jesus Ferreira en nog meer spelers gedragen wordt. In 2022 draagt FC Dallas opnieuw het FC Dallas uitshirt 2021-2022. 

FC Dallas voetbalshirt bestellen

Het FC Dallas thuisshirt 2022-2023 kun je vooralsnog alleen in de Verenigde Staten of in de clubshop van de Amerikaanse club bestellen. Andere MLS voetbalshirts check je in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) hebben deze tenues een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

FC Dallas thuisshirt 2022-2023

FC Dallas thuisshirt 2022-2023

FC Dallas thuisshirt 2022-2023