Sport Club Emelec voetbalshirts 2020

De Ecuadoriaanse club Club Sport Emelec heeft in samenwerking met adidas de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Campeonato Ecuatoriano wedstrijden gedurende 2020. De club uit Ecuador is zeventienvoudig kampioen en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio George Capwell, vernoemd naar de oprichter van de club.

Emelec thuisshirt 2020

Het nieuwe Emelec thuisshirt voor 2020 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witt sash van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue. Deze brede band bevat een brushed print van flitsende strepen. Deze band bevat bovendien zilveren accenten. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een brede, witte band en verder is het shirt voorzien van een witte, ronde hals. De drie adidas strepen zijn wit en zijn door adi aangebracht op de schouders van het tenue. Op het midden van het thuisshirt van Emelec staat het adidas performance logo en de linkerborst bevat het logo van de club. Sponsor TUBOS Pacificc versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte adidas strepen.

Emelec uitshirt 2020

Het Emelec uitshirt voor 2020 heeft wat weg van het Japan voetbalshirt voor 2020-2021. Dit tenue is dan ook gebaseerd op het nieuwe adidas Condivo 20 template. De body van het uittenue is een combinatie van wit en blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van verfachtige vlekken. De mouwen zijn overwegend wit met aan de onderkant een brede, blauwe band. Daarnaast is het uittenue van Emelec voorzien van een klassieke, adidas EQT V-hals. De rechterborst van dit tenue bevat het adidas logo's en de logo's van de club en hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe adidas strepen.

De nieuwe Emelec tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Cevallos Enriquez, Bagui, Barcelo, Zapata, Queiroz, Ordonez en nog meer spelers. Helaas kun je deze tenues alleen in Ecuador bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020? Check het dan in deze winkel!