Dynamo Kiev voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe Dinamo Kiev voetbalshirts voor 2019-2020 zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de club uit Oekraïne en kledingsponsor New Balance. In deze tenues speelt Dynamo Kiev de wedstrijden de wedstrijden in de Premjer Liha, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. FC Dynamo Kiev is opgericht in 1927 en speelt haar thuiswedstrijden in het Valeri Lobanovskystadion . New Balance is sinds het seizoen 2018-2019 kledingsponsor van de club van trainer Rebrov en verzorgt ook de tenues van clubs als Liverpool, Celtic en FC Porto.

Dynamo Kiev thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Dynamo Kiev thuisshirt voor 2019-2020 is wit met blauwe accenten. Het tenue bevat een blauwe, ronde hals en de mouwen zijn ook deels blauw. De onderkant van de mouwen worden afgesloten door een bies in het geel/blauw. In het gele gedeelte is een flitsende print verwerkt, geïnspireerd door het logo van New Balance. De rechterborst van het voetbalshirt bevat het logo van New Balance en de andere borst het logo van de club. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan 20 kampioenschappen (28). De club werd 13 keer kampioen van de Sovjet Unie en 15 keer kampioen van Oekraïne. Onder het logo staat de handtekening van de voormalige trainer van de club: Valery Lobanovsky, die dit jaar 80 is geworden. Op het midden van de borst staat de vlag van Oekraïne. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Dynamo Kiev uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Dynamo Kiev uitshirt voor 2019-2020 is overwegend blauw. De bovenkant van het voetbalshirt heeft een iets donkerdere tint blauw dan de onderkant van het tenue. De logo's van de club, New Balance en de vlag van het land staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De Dynamo Kiev tenues worden compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tshankov, Duelund, Verbic, Harmasj, Sja[arenko, Sol, Pivaric en nog meer sterspelers.

Dynamo Kiev voetbalshirt bestellen

De nieuwe Dinamo Kiev voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een fan t-shirt of hoodie van de club uit Oekraïne? Check het exclusief in deze winkel!