Dunfermline Ahtletic voetbalshirts 2020-2021

De Schotse voetbalclub Dunfermline Athletic en kledingsponsor JOMA hebben de nieuwe Dunfermline Athletic voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd vandaag. Dit zijn de tenues waarin ‘’The Pars’’ de Schotse First Division en bekerwedstrijden spelen gedurende 2020-2021.

Dunfermline Athletic thuisshirt 2020-2021

Het Dunfermline Athletic thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie brede zwarte banen over de voorkant van het tenue. Door deze drie banen loopt ook een dunnere witte lijn. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals met het knoopje. Het logo van kledingsponsor Joma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst van het tenue bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor SRJ Windows. Het logo van de shirtsponsor prijkt ook aan de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt en hier staan in het rood ook de initialen van de club: D.A.F.C. (Dunfermline Athletic FC). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Dunfermline Athletic uitshirt 2020-2021

Het Dunfermline Athletic uitshirt 2020-2021 is komend seizoen overwegend rood met een brede, zwarte en witte baan over het midden van het tenue. Ook de mouwen bevatten een zwart vlak aan de zijkanten en onderkant. Verder is het uitshirt uitgerust met een y-hals en de logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf komende zomer gedragen wordt door spelers als Nisbet, Afolabi, Thomas, Devine en nog meer sterspelers.

Vooralsnog kun je de Dunfermline Athletic tenues alleen bestellen in de officiële clubshop van de Schotten. Ben je op zoek naar andere merchandising van Schotse voetbalclubs? Check het in deze winkel!

Dunfermline Athletic thuisshirt 2020-2021

Dunfermline Athletic uitshirt 2020-2021