Dominicaanse Republiek voetbalshirts 2019-2021

Macron heeft voor het nationale elftal van de Dominicaanse Republiek nieuwe tenues voor de periode 2019-2021 gelanceerd. In deze voetbalshirt speelt de Dominicaanse Republiek de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en andere wedstrijden gedurende deze periode. De Dominicaanse Republiek heeft zich niet weten te plaatsen voor de Gold Cup van 2019. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds dit jaar kledingsponsor van de voetbalbond en is ook verantwoordelijk voor de tenues van de andere vertegenwoordigende elftallen.

Dominicaanse Republiek thuisshirt 2019-2021

Beide nieuwe voetbalshirts van de Dominicaanse Republiek hebben hetzelfde template. Dit is hetzelfde template als de Albanië voetbalshirts van 2017-2018. Het thuisshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van ruiten over het tenue. Verder is het nieuwe thuistenue van de Dominicaanse Republiek ook uitgerust met rode details. De ronde hals en opstaande kraag zijn rood en hetzelfde geldt voor een taping onder de oksels. De rechtermouw bevat aan de onderkant de vlag van het land en op de mouwen staan ook de trademark tekens van Macron. Op de rechterborst prijkt ook het nieuwe logo van Macron. De linkerborst is uitgerust met het logo van de voetbalbond, de Federación Dominicana de Fútbol (FDF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met rode details.

Dominicaanse Republiek uitshirt 2019-2021

Het nieuwe uitshirt van ''Los Quisqueyanos'' heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat ook de all-over print van ruiten over het tenue. Dit tenue is uitgerust met navy blauwe details en deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen, een strip onder de oksels en in de kraag van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen met witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van de Dominicaanse Republiek. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Espinal, Dabas, Junior, Centeno en nog meer sterspelers.

Voetbalshirt Dominicaanse Republiek kopen

De nieuwe voetbalshirts van de Dominicaanse Republiek kun je pas vanaf mei 2019 kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 70,- en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun het het shirt van de Dominicaanse Republiek ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Dominicaanse Republiek voetbalshirt in deze SHOP! 

Gerelateerd nieuws