Djurgårdens IF voetbalshirts 2022

De Zweedse voetbalclub Djurgårdens IF en adidas hebben afgelopen week de nieuwe Djurgårdens IF voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Djurgårdens IF de Zweedse Allsvenskan en bekerwedstrijden dit seizoen. Afgelopen seizoen eindigde Djurgårdens IF op een derde plek in de Zweedse competitie en dus speelt het komend seizoen ook in de voorronde van de de Conference League. Adidas is al sinds 1976 kledingsponsor van de club uit de gelijknamige stad en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Djurgårdens IF voetbalshirts.

Djurgårdens IF thuisshirt 2022

Beide nieuwe Djurgårdens IF voetbalshirts hebben een standaard template. Het thuisshirt is gebaseerd op het adidas mi License 22 template. Het voetbalshirt wordt opnieuw gekenmerkt door de verticale lichtblauwe en navy blauwe banen. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een lichtblauwe V-hals en zijn ook de mouwen lichtblauw. Op de schouders bevinden zich drie navy blauwe adidas trademark strepen. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan 10 (12) kampioenschappen van de club. Prioritet Finans is sinds 2014 de shirtsponsor van de club en prijkt ook dit jaar weer op het midden van de tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met navy blauwe accenten.

Djurgårdens IF uitshirt 2022

Het Djurgårdens IF uitshirt 2022 is donkerblauw en heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Het voetbalshirt bevat een toelopende V-hals in het lichtblauw en dit is ook de kleur van de adidas strepen op de schouders en het adidas logo op de rechterborst. De logo's van de club en hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met lichtblauwe details. Zoals alle adidas tenues zijn de Djurgårdens IF voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Djurgårdens IF voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Edvardsen, Haksanbanovic, Eriksson, Wikheim, Bengtsson, Hien, Odhiambo, Ekdal, Asoro en nog meer spelers. De nieuwe Djürgardens IF voetbalshirt kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Zweedse club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze winkel! 

Djurgardens voetbalshirts 2022

Djurgardens voetbalshirts 2022