De Graafschap voetbalshirts 2019-2020

Hummel en De Graafschap hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt De Graafschap de Eerste Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2019-2020. Vanaf dit seizoen verzorgt het Deense sportmerk de tenues van de club uit de Achterhoek. Beide partijen kwamen een overeenkomst voor de duur van vier seizoenen overeen. Dit betekent dat Hummel in ieder geval tot de zomer van 2023 verantwoordelijk is voor het design en de productie van de tenues van de club uit Doetinchem. Eerder was Hummel al kledingsponsor van de Graafschap in de periode 1991-1996.

De Graafschap thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe De Graafschap thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe en witte banen over het tenue. Het voetbalshirt van het keurkorps van trainer Mike Snoei bevat verder een toelopende v-hals in het blauw/wit en op de schouders staan de Hummel chevrons in het wit. Het logo van de nieuwe kledingsponsor staat op het midden van de borst. De reden dat De Graafschap overgestapt is van Nike naar Hummel is overigens omdat de club nu inspraak heeft in het design van de tenues. De linkerborst bevat het embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt op de Vijverberg en op het midden van het tenue staat sponsor AgrioBio Source Europe. De binnenkant van de hals bevat de tekst ‘’Achterhoekse trots’’ en op de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst: #Veuraltijd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe trademark tekens van Hummel. De kousen bevatten horizontale blauw/witte banen.

De Graafschap uitshirt 2019-2020

Het De Graafschap uitshirt voor 2019-2020 is een ode aan de vlag van de Achterhoek. Het voetbalshirt is geheel groen en bevat over de borst het groene kruis uit de vlag van de Achterhoek. Het uitshirt bevat verder een groene v-hals met lichtgroene details. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De trademark chevrons op de schouders zijn wit en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leuzen in aan de achterkant van de kraag. De onderkant van het shirt bevat verder nog een label van de Achterhoekse vlag. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje met lichtgroene accenten. Dit is ook de kleur van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van de Graafschap, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Seuntjes, El Jebli, van Huizen, Baas, Schuurman en andere spelers.

De Graafschap voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van De Graafschap voor 2019-2020 kan je vanaf begin augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 70,- en voor kinderen € 60,-. In deze winkel kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in deze De Graafschap SHOP!

De Graafschap voetbalshirts 2019-2020