Cyprus voetbalshirts 2018-2020

Cyprus draagt vanaf nu ook nieuwe voetbalshirts. Deze nieuwe tenues zijn vandaag namelijk door Macron en de de Cypriotische voetbalbond bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Cyprus de wedstrijden gedurende de periode 2018-2020. Deze tenues worden onder andere gedragen tijdens de UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020. In het Nations Cup neemt Cyprus het op tegen Slovenië, Noorwegen en Bulgarije. Macron presenteerde zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Cyprus. Check hieronder de details!

Cyprus thuisshirt 2018-2020

De nieuwe Cyprus voetbalshirts zijn onderdeel van de samenwerking tussen Macron en de UEFA. Hier is een speciaal programma voor opgezet, welke het UEFA Kit Assistence scheme wordt genoemd. Hierbij assisteren het merk en de UEFA de kleinere Europese voetballanden bij de aankleding van het nationale elftal of andere vertegenwoordigende elftallen. Ook de nationale bonden van landen als Litouwen, Andorra, Liechtenstein en Luxemburg worden door dit programma ondersteund. Tot zover de achtergrond. De nieuwe tenues van het Cypriotische elftal zijn geheel in stijl van de kleuren van het logo van de voetbalbond. Het thuisshirt is geheel blauw en bevat een ronde hals met aan de zijkanten witte details. Ook de binnenkant van de hals en de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Verder bevat het shirt op de linker borst het embleem van de Cypriotische voetbalbond. Daarachter bevindt zich een watermerk. Dit betreft een print van de duif het logo van de bond. De andere borst bevat het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk versieren de mouwen. Verder is er aan de achterkant van het tenue nog een speciaal detail opgenomen. Hier prijkt namelijk in de nek de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met witte details. Deze kleuren komen ook weer terug in de voetbalkousen.

Cyprus uitshirt 2018-2020

Het Cyprus uitshirt is contrasterend aan het thuisshirt. Dit shirt is wit met blauwe details. Dit shirt bevat bovendien geen ronde hals, maar een blauwe V-hals. Ook de biesjes zijn blauw en verder heeft het shirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt, inclusief het watermerk van de duif ter hoogte van de linker borst. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met blauwe details. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Cyprus. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Christofi, Laifis, Mitidis, Laban, Kastanos, Merkis, en andere sterren.

Cyprus voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Cyprus voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt is € 75,- en deze is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Bedrukking is uiteraard mogelijk!

Bestel je Cyprus voetbalshirt altijd in deze WINKEL!