Crystal Palace thuisshirt 2022-2023

Crystal Palace en kledingsponsor Macron hebben na het nieuwe uitshirt ook het Crystal Palace thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Engelse voetbalclub de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023 in het Selhurst Park Stadium. Vanaf dit seizoen is Macron de kledingsponsor van Crystal Palace. Het Italiaanse merk is de opvolger van Puma.

Crystal Palace thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Crystal Palace thuisshirt 2022-2023 geeft een nieuwe draai aan de traditionele rode en blauwe banen. De verticale banen hebben dit seizoen een design van penseelstreken, waarbij het erop lijkt alsof deze banen op het tenue geverfd zijn. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een wat hogere ronde hals/turtleneck met een subtiele rode en blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het wit en de linkerborst bevat de badge van ''The Eagles''. Hoofdsponsor Cinch versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor Mukuru. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is de bijnaam van de club geborduurd: EAGLES. Het Crystal Palace thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode brushstrokes. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een rode band en daartussen een witte lijn.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Crystal Palace voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Voorzitter Steve Parish geeft nog een reactie op de nieuwe voetbalshirts: “Onze optredens in Selhurst Park zijn de basis geweest van ons succes in de Premier League. Ik kan niet wachten om het team in dit voetbalshirt te zien in Zuid Londen. Het voetbalshirt heeft een opvallend ontwerp, waarbij aan onze traditionele kleuren een moderne draai gegeven is. Nu we ons tiende opeenvolgende seizoen op het hoogste niveau ingaan, weet ik zeker dat het team een aantal uitstekende nieuwe herinneringen zal creëren voor onze supporters, terwijl ze de beroemde rode en blauwe tenues dragen."

Macron's CEO Gianluca Pavanello voegt hier aan toe: "Het is zo'n opwindend moment om het nieuwe thuisshirt te presenteren voor zo'n iconische en historische club. Het thuisshirt vertegenwoordigt iets speciaals voor de spelers en fans en in tegenstelling tot elk ander tenue, is het het visitekaartje dat de club onmiddellijk herkenbaar maakt voor iedereen die het ziet.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Macron Crystal Palace thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zaha, Olise, Eze, Guéhi, Mateta, Édouard, Doucouré en nog meer spelers.

Crystal Palace uitshirt bestellen

Het Macron Crytal Palace thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 84,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. 

Bestel je Crystal Palace voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of de officiële Macron webshop! 

Crystal Palace thuisshirt 2022-2023

Crystal Palace thuisshirt 2022-2023

Crystal Palace thuisshirt 2022-2023