Club America uitshirt 2020-2021

Club America en Nike hebben dit weekend het nieuwe Club America uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de Mexicaanse voetbalclub de uitwedstrijden in de Mexicaanse voetbalcompetitie, de Primera Division, gedurende 2020-2021. Ook dit jaar is Nike weer kledingsponsor van de club uit Mexico Stad. Beide partijen zijn namelijk sinds 2000 aan elkaar verbonden.

Club America uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Club America uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door de uitshirts van de jaren '80. Deze periode staat bekend als het gouden decennium in de clubgeschiedenis van de Mexicanen. In de jaren '80 werd de club maar liefst vijf keer kampioen, won het twee keer de beker en won het één keer de CONCACAF Champions Cup, de Champions League van Midden America.. Het nieuwe Club America uitshirt 2020-2021 is aan de bovenkant wit en wordt gekenmerkt door de drie v-banen in de clubkleuren van ''Las Águilas'' (de adelaars). Deze banen zijn geel, rood, blauw. Onder dit gedeelte is het uitshirt navy blauw en dit is ook de kleur van de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een blauwe bies. Ook de band aan de zijkanten van het Club America voetbalshirt heeft deze kleur. Verder bevat het uitshirt dit jaar een navy blauwe V-hals. De binnenkant van de V-hals bevat een speciale tekst: “El Más Grande.” Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst is voorzien van het clublogo. Het tenue bevat verder nog verschillende sponsoren zoals AT&T, The Home Depot, Corona en Caliente.

Het Club America uittenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue van de Mexicaanse grootmacht. Uiteraard zijn de tenues van Nike weer uitgerust met de Dri Fit technologie van het merk, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Club America uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ibarra, Vinas, Martinez, Dos Santos, Castillo, Leonardo Suarez en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Club America thuisshirt 2020-2021.

Club America voetbalshirt bestellen

Het Club America uitshirt 2020-2021 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Check bovendien goedkope t-shirts en hoodies van de club. Directe levering!

Bestel het nieuwe Club America uitshirt in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

in deze SHOP

Club America uitshirt 2020-2021

Club America uitshirt 2020-2021