Chelsea uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en de nieuwe kledingsponsor Nike onder het motto ''WE ARE PRIDE.'' In deze nieuwe shirts speelt Chelsea de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Chelsea eindigde afgelopen seizoen als eerste in de Premier League, waardoor het na een jaar van afwezigheid weer in het kampioenenbal te zien zal zijn. Nike is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van ''The Blues.'' Chelsea en Nike tekenden in oktober een contract voor tenminste vijftien seizoenen. Dit betekent dat het merk in ieder geval tot 2032 de tenues van de club gaat verzorgen. Nike is de opvolger van adidas. Het Duitse sportmerk was sinds 2006 kledingsponsor van de Londense club. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van Chelsea.

Zilver Chelsea uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Chelsea uitshirt heeft voor een voetbalshirt een vrij opvallende kleur. Het shirt is namelijk zilver/licht blauw (bright silver). Bovendien bevat het shirt blauwe accenten uit de clubkleuren van de Engelse club. Deze accenten komen allereerst terug in twee strepen achter de v-hals. De achterkant van de v-hals is bovendien uitgerust met een dunne witte lijn. Deze lijnen worden aan de achterkant onderbroken door de naam van de club: CHELSEA FC. De zijkanten van het shirt bevatten bovendien een blauwe strip. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Verder bevat het nieuwe Nike voetbalshirt van Chelsea weinig opvallende accenten. Het shirt is gebaseerd op het Nike VAPOR template, wat het shirt een vrij straight shirt maakt. De rechter borst van het nieuwe uitshirt bevat de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge. Op het midden van het uitshirt prijkt het logo van YOKOHAMA Tyres. De bandenfabrikant staat sinds 2015-2016 op de tenues van de club. Beide partijen hebben nog een verbintenis tot 2020. Een uniek detail is nog te vinden aan de binnenkant van de bies van de mouwen. De bies van de rechter mouw bevat de tekst: ''THE BLUES'' en de andere bies is uitgerust met het oprichtingsjaar van de Londenaren: ''EST 1905.''

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een zilver voetbalbroekje met aan de zijkanten weer een blauwe strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook zilver en bevatten zowel de naam van de club als de swoosh van het Amerikaanse sportmerk.
Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Chelsea uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic versie van het nieuwe shirt is bovendien uitgerust met de Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder. Deze nieuwe voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Hazard, Kanté, Fabregas, Willian, David Luiz, Pedro, Moses, Matic, Batshuayi en andere spelers. Check ook het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2017-2018.

Chelsea voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea uitshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 79,95. Het broekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en voor volwassenen een prijs van € 39,95. De kousen zijn € 17,95. Het tenue is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het nieuwe Chelsea shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers van Chelsea ook op het shirt dragen! Directe levering!

Koop het nieuwe Chelsea uitshirt vanaf nu in deze winkel (inclusief officiële bedrukking)

of in deze online winkel!

 

Technische informatie Chelsea authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Chelsea en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe uitshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.