Vandaag is het nieuwe Chelsea trainingspak 2015-2016 officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de kampioen van Engeland. Dit trainingpspak wordt door de spelers Chelsea gedragen tijdens de trainingen en warming- up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Opvallend aan dit trainingspak is dat het pak geen trainingsjack bevat maar een sweater.

Blauwe Chelsea trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Chelsea trainingspak 2015-2016 bestaat uit een trainingssweater en een trainingsbroek. De traininingssweater van het nieuwe Chelsea pak is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne verticale streepjes over de borst. Hiermee is de sweater van Chelsea gebaseerd op het Adidas Tiro template, welke ook al tot uiting kwam in het nieuwe Ajax trainingspak en het nieuwe trainingspak van Juventus. Verder bevat de Chelsea trainingssweater een ronde hals of, in een duurdere term, een crew neck. Over de schouders en mouwen lopen de drie witte strepen van Adidas. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas, welke sinds 2006 kledingsponsor is van Chelsea. Ook op de achterkant van de sweater staat het logo van Chelsea in het groot. Deze is blauw. De onderkant van de Chelsea trainingssweater 2015-2016 is uitgerust met een blauwe en witte horizontale band. Het Chelsea trainingspak wordt gecompleteerd door een trainingsbroek, die ook geheel in stijl is van de clubkleuren van Chelsea. Deze trainingsbroek is namelijk geheel blauw en bevat een horizontale witte band aan de bovenkant. Ook de Adidas trademark strepen op de zijkanten van de broek zijn wit. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten twee zakken en bovendien staan de logo's van Chelsea en de Duitse kledingsponsor op de broek. De pijpen van de broek lopen aan de onderkant strak af en worden gecompleteerd door een elastische band. Check hieronder de foto's van het nieuwe Chelsea sweat trainingspak 2015-2016, waarin sterren als Hazard, Cuadrado, Diego Costa, Fabregas, Oscar en nog meer Chelsea sterren zullen schitteren gedurende 2015-2016.

Chelsea trainingspak 2015-2016 (KIDS) kopen

Het nieuwe Chelsea trainingspak 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de verschillende online Chelsea shops in zowel volwassen maten als in kindermaten. De trainingssweater van het pak heeft een prijs van € 65,- met een hoge hals en € 55,- met een crew neck. De trainingsbroek heeft een prijs van € 50,- in volwassen maten en € 45,- in kindermaten. Andere Chelsea producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het direct in de online voetbalshop van Chelsea!

Chelsea Trainingssweater 2015-2016


Chelsea -trainingsbroek -2015-2016