CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad

De Canadese voetbalclub CF Montréal en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe CF Montreál uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Québec de Major League Soccer uitwedstrijden in 2024 en 2025. Dit tenue wordt, zoals alle MLS tenues, dus twee seizoenen lang. Tijdens de thuiswedstrijden in 2024 draagt de club het CF Montréal thuisshirt 2023-2024.

Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft het CF Montréal uitshirt 2024-2025 een bijnaam: La Maine. Deze naam is een verwijzing naar de hoofdader van de stad Montréal, de Saint-Laurent Boulevard. De boulevard, die de stad van noord naar zuid verbindt en het oosten en westen scheidt, brengt verschillende gemeenschappen binnen de stad samen. Het CF Montréal uitshirt is overwegend lichtblauw. Deze kleur is gebaseerd op het stromende water van de St. Lawrence rivier. Dit is het cruciale knooppunt, die de stad en de inwoners verbindt met de grote meren en de Atlantische Oceaan.

De linkerkant van het tenue bevat een verticale blauwe baan, welke verdeeld is in flitsende dunne strepen. Deze baan staat zowel symbool voor de Saint-Laurent Boulevard als de St. Lawrence rivier. Ook alle details van het tenue zijn blauw. De ronde hals is blauw met aan de zijkanten een zwarte rand en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de taping op de zijkanten en de adidas strepen op de schouders zijn blauw. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en het midden van het CF Montréal uitshirt bevat voor het dertien opeenvolgende seizoen het logo van hoofdsponsor BMO. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op de mouwen staan de logo’s van AppleTV en TELUS. De linkermouw bevat bovendien de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het tenue. Zoals ieder Major League Soccer tenue bevat ook dit tenue verschillende details. Op de achterkant staat de tekst: ‘’Droit Devant’’ (het motto van de club) met de letters: I.M.P.A.C.T. Deze letters staan voor de verschillende waardes van de club: Inclusivité, Mémoire, Passion, Ambition, Collectivité, Talent. Op de linker onderkant van het tenue bevinden zich vijf symbolen, die afkomstig zijn van de vlag en het stadswapen van de stad.

Het CF Montréal uitshirt 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan weerszijden blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het CF Montréal uitshirt 2024-2025 kun je in Europa alleen bestellen via de officiële fanshop. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer tenues? Check het dan in de onderstaande winkels!

CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad
CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad
CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad
CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad
CF Montreal uitshirt 2024-2025 ode aan de stad