CD Espanyol voetbalshirts 2023-2024

Espanyol en kledingsponsor Kelme hebben vandaag de nieuwe Espanyol voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de club uit Catalonië de La Liga 2 en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Espanyol eindigde vorig seizoen op de negentiende plaats in La Liga en degradeerde dus naar het tweede niveau. Ook dit jaar is Kelme weer de producent van de CD Espanyol voetbalshirts. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds het seizoen 2018-2019.

Espanyol thuisshirt 2023-2024

Het Espanyol thuisshirt 2023-2024 is overwegend wit en bevat twee brede, verticale, blauwe banen. In deze bnaen is een all-over print van dunne golven verwerkt, geïnspireerd doro de Middellandse Zeee. De mouwen zijn overwegend wit en bevatten aan de onderkant een blauw valk. De ronde hals van het voetbalshirt is ook geheel in stijl van de clubkleuren van de voetbalclub uit Barcelona. Op de rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kelme en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor Reale Seguros versiert de linkermouw, terwijl het logo van La Liga 2 op de rechtermouw staat. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een graphic van de Catalaanse vlag, zoals dat ook op het FC Barcelona thuisshirt 2023-2024 het geval is. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen met contrasterende details.

Espanyol uitshirts 2023-2024

Het CD Espanyol uitshirt 2023-2024 is rood en bevat ook een all-over print van golven, maar dan horizontaal. De rechtermouw is blauw met een wit vlak en de linkermouw is wit met een blauw vlak. Ook dit voetbalshirt heeft een ronde hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood of blauw voetbalbroekje. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. In sommige uitwedstrijden draagt Espanyol het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt heeft een half-om-half design en is geïnspireer door de voetbalshirts van het seizoen 1996-1997. De rechterkant is zwart en de linkerkant is wit. Beide delen worden gescheiden door een horizontale witte, zwarte en blauwe lijn. De mouwen zijn zwart met een wit blok aan de onderkant en ook dit voetbalshirt heeft een all-over print van golven. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

De nieuwe Espanyol voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere shirts van de Catalanen? Check het dan in deze winkel of deze SHOP

CD Espanyol voetbalshirts 2023-2024