Dit zijn de CA Belgrano voetbalshirts 2024-2025

De Argentijnse voetbalclub CA Belgrano en kledingsponsor Erreà hebben de nieuwe CA Belgrano voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Priméra Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit Argentinië op de derde plek in de tweede groepsfase, dus totaal als zeventiende. Ook dit jaar is Erreà weer de producent van de tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2022.

CA Belgrano thuisshirt 2024-2025

Het Club Atlético Belgrano thuisshirt 2024 is een knipoog naar de Bandera de Macha, de vlag van Macha. Dit is een symbool van de Argentijnse onafhankelijkheid, ontworpen door Manuel Belgrano, de naamgever van de Argentijnse voetbalclub. Het voetbalshirt is lichtblauw en bevat een design van golven, geïnspireerd door de wapperende vlag van Argentinië. Het voetbalshirt bevat een witte v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is ook wit. De rechterborst bevat het logo van Errea en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor Macro versiert het midden van het tenue en ter hoogte van de schouders het logo van subsponsor SANOS. Op de achterkant staat een logo van een andere sponsor: Sauny. Het CA Belgrano thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met op de onderkant van de achterkant een lichtblauwe band. De sokken zijn lichtblauw met op het midden een witte band met daarin het logo van Errea. Hierboven staat ook een witte band met de naam van de club.

De nieuwe CA Belgrano voetbalshirts 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop! Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de CA Belgrano voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de CA Belgrano voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de CA Belgrano voetbalshirts 2024-2025