Brighton & Hove Albion thuisshirt 2020-2021

Brighton & Hove Albion en Nike hebben vandaag het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. Het tenue werd vandaag gepresenteerd door club ambassadeur en legende Bobby Zamora, die en rol speelde in en speciale lanceringsvideo. In dit nieuwe tenue speelt Brighton de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het American Express Community Stadium gedurende 2020-2021. ‘’The Seagulls’’ eindigden afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Premier League en zijn dus dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland te bewonderen. Sinds 2014 is Nike kledingsponsor van de Premier League club.

Brighton & Hove Albion thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Brighton & Hove Albion thuisshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het thuisshirt van het seizoen 1983-1984. Destijds speelde de club nog in de Second Division. Het tenue van Brighton is dit seizoen overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, witte verticale pinstripes. Dit is ook de kleur van de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat het geborduurde clubembleem van Brighton & Hove Albion. De pinstripes worden op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor American Express. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hierin zijn de initialen van de club verwerkt: BHAFC. De achterkant van het voetbalshirt is overwegend blauw met aan de onderkant een design van dunne, witte strepen. Verder bevatten de zijkanten van het tenue aan de onderkant nog een gele taping, welke deels doorloopt over het broekje. Het Brighton & Hove Albion thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop in het blauw de swoosh en ook weer het clubembleem. De voetbalkousen van het thuistenue zijn blauw met net boven het midden een navy blauwe band en daaronder een wit Nike logo. Alle Nike tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brighton voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als MacAllister, Maupay, Murray, Dunk, Mooy, Trossard, Lamptey en nog meer spelers.  

Brighton voetbalshirts bestellen

De nieuwe Brighton voetbalshirts 2020-2021 kun je helaas alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Check ook andere, goedkopere Brighton producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Brighton voetbalshirt altijd in deze winkel!

Brighton Hove Albion thuisshirt 2020-2021