Het Borussia Dortmund Champions League shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Puma en Borussia Dortmund. In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park tijdens het seizoen 2016-2017. Wie Borussia Dortmund treft in dit kampioenenbal is nog niet bekend. De loting vindt vandaag plaats. Zoals altijd bevat het CL shirt van Borussia Dortmund dezelfde kleuren als het thuisshirt dat gebruikt gaat worden voor de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden. We bespreken het design van het Champions League thuisshirt hieronder.

Borussia Dortmund Champions League shirt en tenue 2016-2017

Het Borussia Dortmund Champions Leage shirt voor 2016-2017 is overwegend geel en wordt versierd met zwarte en grijze accenten. De accenten komen terug aan de zijkanten van de hals, evenals in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder loopt er vanuit de kraag een zwarte baan naar de oksels. Ook deze is zwart en bevat een grijze all-over print. Verder bevat het shirt een ronde hals met een kleine v-opening in het midden. Aan de bovenkant van de achterkant van het nieuwe Dortmund shirt prijken de initialen van de club: BVB. Bovendien is op de achterkant een deel van de naam van de club te vinden: DORTMUND. Op de rechter borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 verbonden aan de club. Op de andere borst prijkt het logo van de club. Hierboven staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club in 1956, 1957, 1963, 1995, 1996, 2002, 2001 en 2012. Op het midden van het nieuwe shirt staat EVONIK als shirtsponsor. De hoofdsponsor vervult deze functie al vanaf 2005. Het nieuwe Champions Leauge tenue van Dortmund wordt gecompleteerd door hetzelfde broekje en dezelfde kousen als die van het thuistenue van Borussia Dortmund. Dit betekent dat het broekje geheel zwart is met aan de onderkant een subtiele dunne lijn. Ook op de shorts staan de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor. De kousen worden gekenmerkt door het hooped design. Deze bevatten namelijk brede gele en zwarte horizontale banen. Ook hierop zijn de initialen van de club aanwezig. Check hieronder de foto's van het mogelijke nieuwe Dortmund Champions League tenue, waarin sterren als Reus, Kagawa, Reus, Aubameyang, Durm, Sahin en andere sterren binnenkort schitteren. Dit nieuwe tenue is uitgerust met de Dry Cell technology van PUMA, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt voor 2016-2017!

Borussia Dortmund voetbalshirt kopen

Het nieuwe Borussia Dortmund CL voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop(s). De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Ook het shirt met lange mouwen is hier beschikbaar. Laat hier je Borussia Dortmund shirt voorzien van de officiële bedrukking van verschillende spelers of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van Borussia Dortmund kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd.

Koop het Borussia Dortmund thuisshirt 2016-2017 in de officiële shop

of de Unisportstore shop!

Borussia Dortmund Champions League Thuisshirt 2016-2017

Borussia Dortmund Champions League Thuisshirt 2016-2017 2

Borussia Dortmund Champions League Thuisshirt 2016-2017 3

Borussia Dortmund Champions League Thuisshirt 2016-2017 4

Borussia Dortmund Champions League Thuisshirt 2016-2017 5