Bayern München warming-up shirt 2020

Bayern München en adidas hebben vandaag het nieuwe trainingsshirt voor 2020 uitgebracht. Dit betreft het zogenaamde pré match top, welke alleen gedragen wordt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Dit warming-up shirt wordt dus alleen gedragen vanaf december 2019 tot mei 2020 en betreft dan ook direct het laatste trainingsshirt van het seizoen. Medio mei/juni lanceert Bayern in samenwerking met adidas de nieuwe tenues en trainingslijn voor het seizoen 2020-2021.

Wit/Blauw Bayern München warming-up shirt 2020

De trainingskleding van Bayern München heeft vaak een wat grauwere look. Met uitzondering van de fel oranje details op het tenue, geldt dit ook voor het nieuwe Bayern München trainingsshirt voor 2020. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzagstrepen en horizontale banen in het marineblauw. Alle adidas warming-up shirts voor 2020 bevatten deze all-over prints. De nieuwe pré match tops van Real Madrid, Manchester United, Arsenal en Juventus hebben namelijk ook dit design. Het zigzagdesign kan op het Bayern München training shirt overigens ook geïnspireerd zijn door de ruiten uit het logo van de club. Het nieuwe inloopshirt van Bayern is verder uitgerust met een ronde hals. De voorkant van de hals bevat ook deze print en de achterkant van de band is donkerblauw. De all-over print loopt bovendien door over de mouwen. Het trainingsshirt bevat dus ook fel oranje accenten. De logo's van de club en adi op de borst hebben deze tint oranje en op de achterkant van het trainingsshirt prijkt verticaal de naam van de club in deze kleur: FC BAYERN. Dit nieuwe shirt kan perfect gecombineerd worden met de Bayern München trainingsbroek voor 2020. Deze heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe trainingsshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het warming-up shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Coutinho, Pavard, Müller, Hernadez, Davies, Neuer, Perisic, Gnabry en andere sterspelers.

Bayern München trainingsshirt 2020 kopen

Het nieuwe Bayern München warming-up shirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Het shirt is voor kinderen € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. De pré match tops zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer items uit de nieuwe trainingslijn van de Duitse club. Directe levering!

Bestel dit Bayern trainingsshirt exclusief in deze SHOP!