Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019

Het is alweer een tijdje geleden dat Bayer Leverkusen haar uitshirt lanceerde, vandaag is door de Duitse club het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Jako. Het nieuwe thuisshirt van Bayer Leverkusen is aankomend seizoen te zien in de Bundesliga, DFB Pokal en tijdens de Europa League. Het was afgelopen jaar een spannende ontknoping in de Bundesliga. Bayer Leverkusen had net zoveel punten als nummer 3 Hoffenheim, toch eindigde de ploeg van Heiko Herrlich op een vijfde plaats. Dit betekent dat Bayer Leverkusen genoeg moet nemen met voetbal in de Europa League. De thuiswedstrijden speelt Bayer Leverkusen in de BayArena. Dit stadion biedt plaats aan 30.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Bayer Leverkusen? Check de details hieronder!

Bayer Leverkusen thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van Bayer Leverkusen overwegend zwart van kleur met rode en witte details. In het midden van het shirt loopt een brede verticale baan. Deze baan is rood van kleur en wordt aan beide kanten omlijnd door een subtiele witte rand. Rood en zwart zijn de klassieke kleuren van de Duitse club. Het nieuwe thuisshirt van Bayer heeft een stijlvolle ronde hals. Deze hals is zwart van kleur. Aan de achterkant van de hals, in de nek staat geschreven: Werkself. Dit is de bijnaam van de Duitse club. Op de mouwen van het shirt zijn witte accenten te vinden, dit in de vorm van witte stippen die steeds kleiner worden. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn rood van kleur. Op de rechtermouw komt de badge van de Bundesliga te staan. Op de borst van het shirt staat de uiting van kledingsponsor Jako. Deze staat aan de rechterkant en is wit van kleur. De samenwerking tussen Jako en Bayer Leverkusen begon in het seizoen 2016-2017 en loopt nog zeker door tot en met het jaar 2022. Ook in Nederland is Jako kledingsponsor van enkele clubs. FC Volendam en SC Heerenveen spelen namelijk in shirts waar Jako verantwoordelijk voor is. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van Bayer Leverkusen. Ondanks dat Bayer Leverkusen altijd bovenin de competitie meedraait, is het al jaren geleden dat de Duitse club ook een prijs veroverde. Wij zijn benieuwd of de selectie dit jaar wel sterk genoeg is voor het winnen van een tastbare prijs.

De shirtsponsor van de Duitsers is Barmenia. Deze staat op het midden van het nieuwe thuisshirt. Het nieuwe thuistenue van Bayer Leverkusen wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, met uitingen van de club en sponsor Jako, en zwarte voetbalkousen moet een rode band. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe tenue, waarin vanaf nu spelers als Brandt, Bailey, Henrichs, Havertz, Paulo Henrique en nog meer sterspelers schitteren.

Bayer Leverkusen voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Bayer Leverkusen is vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Bayer Leverkusen voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze webshop!