Atletico Madrid uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2018-2019 is bekend! Vandaag lanceerde Nike en de Spaanse club het nieuwe uitshirt voor 2018-2019. In dit voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Diego Simeone de uitwedstrijden in La Liga, de Copa del Rey en Champions League gedurende 2018-2019. Atletico eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Spaanse competitie en speelt daarom dit jaar weer Champions League. Nike is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. De club en Nike hebben sinds 2001 een partnership. Check hieronder alles over het nieuwe uittenue!

Nu al fan van het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt voor 2018-2019? Bestel opvallende uitshirt in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief bedrukking en goedkope t-shirts)

Atletico Madrid uit shirt en tenue 2018-2019

Het Atletico Madrid uitshirt is dit seizoen licht blauw. Blauw is al meer dan 115 jaar één van de clubkleuren van Atletico. Voordat de club het rood/wit gestreept voetbalshirt had, was blauw nog dominanter in de thuisshirts van de club. Om die reden is deze kleur ook vaker terug gekomen in de uittenues van Atletico Madrid. Dit seizoen is er gekozen voor een licht blauwe tint. Het shirt herbergt twee tinten licht blauw. De mouwen en schouders van het voetbalshirt zijn namelijk uitgerust met flitsende zigzag banen over de schouders en mouwen. Deze banen staan symbool voor de verhuizing naar het nieuwe stadion afgelopen seizoen, de kwaliteit van de selectie en de positieve energie van de club. De strepen op de schouders en mouwen lopen voor een deel door tot over de achterkant van het shirt en hebben verschillende lengtes. Verder heeft het uitshirt alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een blauwe taping, die ook op de achterkant van de nek aanwezig is. De swoosh van Nike prijkt in het fel rood op de rechter borst. Vorig seizoen werd het contract tussen Nike en Atletico Madrid nog verlengd tot en met 2026. De andere borst is uitgerust met het logo van de Spanjaarden. Hoofdsponsor TRADE + 500 versiert het midden van de voetbalshirts van Atletico Madrid. Een speciaal detail is nog terug te vinden in de nek aan de achterkant van het tenue. Hier prijkt de Spaanse vlag.

Het flitsende design van het voetbalshirt komt ook weer helemaal terug in de voetbalbroekjes van Atletico Madrid. Deze hebben dezelfde kleur als het shirt en zijn aan de zijkanten uitgerust met flitsende, horizontale strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de Spaanse club. De kousen hebben ook weer dit design. Deze hebben aan de bovenkant een donkerdere tint aqua blauw dan aan de onderkant van het shirt. Deze kleuren lopen in elkaar over door middel van flitsende strepen.

De nieuwe Atletico Madrid uitshirts voor 2018-2019 worden vanaf nu gedragen door sterren als Griezmann, Lemar, Lucas Hernandez, Godin Diego Costa en nog meer sterren. De authentic tenues zijn dit jaar uitgerust met de VaporKnit tenues en alle shirts bevatten bovendien de Nike Dri Fi technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt of check het thuisshirt voor 2018-2019 of het Champions League uitshirt voor 2018-2019.

Atletico Madrid voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van Atletico Madrid zijn te koop in de onderstaande winkels. Het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 70,- als volwassenen ben je iets meer kwijt, namelijk € 85,-. De shirts zijn te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het is in deze shops ook mogelijk om het voetbalshirt van Atletico Madrid te laten bedrukken met de officiële bedrukking. Dit kan zowel met je eigen naam en rugnummer als met de naam en rugnummer van je favoriete voetballer van de Spaanse topclub. Ben je op zoek naar andere fan merchandise artikelen van Atletico Madrid? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid uitshirt in deze NIKE SHOP

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts)