Atletico Madrid trainingsshirt en warming-up shirt 2018-2019

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts van 2018-2019 is de nieuwe Atletico Madrid trainingslijn voor 2018-2019 bekend gemaakt. Deze trainingslijn wordt door Atletico Madrid gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Ook dit seizoen heeft Atletico Madrid een speciaal shirt voor de warming-up en een speciaal trainingsshirt voor de trainingen van de club dit seizoen. Het zogenaamde pré-match top heeft een wat rijker design en is ook wat duurder. We bespreken beide shirts hieronder.

Blauw/roze Atletico Madrid warming-up shirt 2018-2019

Het Atletico Madrid warming-up shirt voor 2018-2019 is overwegend roze en bevat donker blauwe details. Deze blauwe accenten zijn te vinden in de verticale strepen aan de onderkant van het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en hoogtes, waardoor de spelers van Atletico direct opvallen wanneer dit shirt gedragen wordt. Deze strepen lopen ongeveer tot de borst. Ook de mouwen van het warming-up shirt bevatten dit jaar weer taping. Ook deze strip is blauw. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club uit de Spaanse hoofdstad. Sponsor Trade+ 500 prijkt op het midden van de pré-match tops van de Spaanse nummer twee van afgelopen seizoen. Ook de achterkant van het shirt bevat het flitsende patroon van strepen.

Atletico Madrid trainingsshirt 2018-2019

Het eerste Atletico Madrid trainingsshirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het warming-up shirt. Dit shirt is donker blauw met een roze strip over de mouwen. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. Atletico Madrid draagt dit seizoen ook een grijs trainingsshirt. Dit shirt heeft hetzelfde design en bevat een blauwe taping over de schouders en mouwen. De logo's van de club, Nike en Trade+ 500 staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt. Alle trainingskleding van Atletico Madrid hebben raglanmouwen. Dit is perfect voor de bewegingsvrijheid van de spelers. De shirts zijn bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe training tenues van het keurkorps van Diego Simeone. Of check het nieuwe trainingspak voor 2018-2019.

Atletico Madrid trainingskleding 2018-2019 bestellen

Het nieuwe warming-up shirt en trainingsshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingsshirts hebben een prijs van € 39,95 voor kinderen en € 44,95 voor volwassenen. De pré match tops hebben een prijs van € 49,95 en € 54,95 voor volwassenen. Wil je andere trainingskleding of voetbalshirts van Atletico Madrid bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Atletico Madrid training shirt in DEZE WINKEL

of in DEZE SHOP