Athletic Bilbao thuisshirt 2020-2021

De Spaanse club Athletic Bilbao heeft het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt is New Balance. NB is sinds 2017 de kledingsponsor van de Baskische club en het contract loopt nog door tot en met 2022-2023. Het is wel even wennen voor iedere voetballiefhebber, want icoon Aduriz is afgelopen seizoen gestopt en gaat dit shirt niet meer dragen. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van Athletic Bilbao? Check de details hieronder!

Athletic Bilbao thuis shirt en tenue 2020-2021

Ook aankomend seizoen wordt het thuisshirt van Athletic Bilbao weer gekenmerkt door het klassieke design. Drie rode en vier witte strepen versieren het shirt van de club. Het nieuwe thuisshirt is gebaseerd op het standaard template van New Balance, Toch is dit shirt anders dan alle shirts die de afgelopen weken zijn gelanceerd. Het nieuwe thuistenue van de Baskische ploeg is een ode aan de connectie tussen de club en de supporters. Op het shirt staan namelijk de namen van de leden van de club. In de rode banen van het shirt zijn de namen van de leden geschreven. Dit zijn dezelfde namen als geschreven op de muren van het clubmuseum. Athletic Bilbao is sowieso een erg traditionele club, zo spelen er alleen spelers die geboren zijn, of geboren ouders hebben, uit het Baskenland. Het nieuwe thuisshirt van Athletic heeft een moderne hals, deze is rood van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor New Balance. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Spaanse club. Op het midden van het shirt is de naam van shirtsponsor KUTXABANK te zien. De achterkant van de kraag is uitgerust met de Baskische vlag. Het nieuwe uittenue van Athletic Bilbao wordt gecompleteerd met een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Hierop zijn ook de uitingen van club en kledingsponsor New Balance te vinden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue en check ook het nieuwe Athletic Bilbao uitshirt. 

Athletic Bilbao voetbalshirt bestellen.

Het nieuwe thuisshirt van Athletic Bilbao is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Zo wel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) voor €69,95 als voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) voor € 79,95. Het shirt is ook te bestellen met je eigen naam en rugnummer achterop. Wil je andere producten van Bilbao bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel je Athletic voetbalshirt in DEZE SHOP

of de Athletic Bilbao fanshop

Ahletic Bilbao thuisshirt 2020-2021

Bilbao thuisshirt 2020-2021