AS Monaco 3e shirt 2021-2022

AS Monaco en kledingsponsor Kappa hebben nu ook een alternatief uitshirt of 3e shirt gepresenteerd met het motto: ''Let's Rock.'' In dit nieuwe tenue spelen de Monegasken vooral de uitwedstrijden in Europa, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en de Coupe de France. Het 3e shirt dient als alternatief voor het AS Monaco uitshirt 2021-2022.

Beige AS Monaco uitshirt 2021-2022

Het AS Monaco 3e shirt  2021-2022 is dit jaar beige/effen wit en bevat een patroon van geometrische vormen. Deze diagonale blokken hebben verschillende tinten beige/effen wit en bevinden zich alleen op de body van het nieuwe AS Monaco 3e shirt. De blokken hebben een hoek van 55 graden en komen ook terug op de andere AS Monaco tenues voor 2021-2022. Daarnaast is het AS Monaco tenue uitgerust met bordeaux rode accenten. De toelopende v-hals is bordeaux rood en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het voetbalshirt zijn bordeaux rood. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa omni logo en op het midden van het tenue staat sponsor ETORO. De Franse club en het sociaal handelsplatform tekenden vorige maand een contract voor meerdere seizoenen. Het investeringsplatform versiert ook de Vitesse voetbalshirt. In de nek op de achterkant van het AS Monaco tenue prijkt een bordeaux rood kroontje, als eerbetoon aan het koningshuis van de ministaat. Het AS Monaco derde tenue wordt compleet gemaakt door een effen wit voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa omni logo. De rechter broekspijp bevat het clublogo. De kousen zijn ook effen wit en bevatten aan de bovenkant een bordeaux rode band. Op het midden van de kousen staat de naam van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Monaco 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Boadu, Golovin, Volland, Ben Yedder, Tchouaméni, Fofana, Jakobs en nog meer spelers.

AS Monaco 3e shirt 2021-2022 bestellen

Het nieuwe Kappa AS Monaco 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf medio september bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het AS Monaco tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere AS Monaco tenues. Directe levering! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)

of deze officiële SHOP!

AS Monaco 3e shirt 2021-2022