Argentinië trainingsjack 2019-2021

Bij een nieuw voetbalshirt hoort ook een nieuw trainingsjack! We zien het Argentijnse voetbalelftal de komende twee jaar dan ook in een nieuw anthem jack het veld betreden. Dit jack werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van ''La Albiceleste'' gelanceerd door adi en de AFA. We zien de spelers met name in dit jack tijdens het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de Copa America 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Zowel qua kleur als design heeft het trainingsjack van Argentinië een update gekregen.

Aqua blauw Argentinië anthem jack 2019-2021

Qua kleur is er een andere dimensie gegeven aan de licht blauwe tint van de tenues van het Argentijnse voetbalelftal. Het jack is namelijk aqua blauw, tegen het groene aan. Tegenwoordig moet een trainingsjack niet alleen functioneel zijn, maar ook nog modieus. Geen wonder dat veel van de trainingsjack en tenues momenteel op kleding uit de jaren '90 is geïnspireerd. Het Argentinië jack vormt hier geen uitzondering op. Het jack bevat dan ook een retro taping over de schouders en mouwen. In deze taping is de naam van het land verwerkt (ARGENTINA) in een cyberachtig lettertype. Verder is het jack uitgerust met een combinatie van een babeball collar en opstaande kraag. De borst is uitgerust met de emblemen van de Argentijnse voetbalbond en adidas in een licht blauwe tint. Verder bevat het jack uiteraard ook nog de nodige functionele details, zoals de cuffs aan de onderkant van de mouwen en de tailleband aan de onderkant van het trainingsjack. Het Argentinië jack bevat aan de achterkant ook een ophanglusje en heeft verder een normale fit.

De Argentijnse voetbalbond en adidas hebben dit keer geen bijpassende trainingsbroek uitgebracht. De collectie bestaat alleen uit een voetbalshirt, een trainingsjack en nieuw warming-up shirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het jack, dat vanaf un gedragen wordt door sterren als Messi, Di Maria, Dybala, Higuain, Icardi, Aguero en nog meer sterren.

Argentinië trainingsjack bestellen

Dit Argentinië trainingsjack kun je vanaf un kopen in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Ben je op zoek naar goedkopere Argentinië producten? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Argentinië jack direct in deze SHOP

of bestel een jack in deze winkel!