Apoel Nicosia voetbalshirts 2022-2023

Apoel Nicosia en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Apoel Nicosia voetbalshirts 2022-20223 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Cyprus de wedstrijden in de Cypriot First Division en de beker gedurende het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Apoel Nicosia op de achtste plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Apoel Nicosia voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van de Cyprioten.

Apoel Nicosia thuisshirt 2022-2023

Het Apoel Nicosia thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar weer het iconische design van brede blauwe en gele verticale banen. Dit jaar worden de banen geflankeerd door dunnere witte lijnen. De banen bevatten dit jaar een design van geometrische blokken met een gepixeld en licht gearceerd effect. Dit design loopt ook door over de mouwen. De mouwen zijn geel met aan de onderkant een blauw/witte band. Dit is ook de kleur van de ronde hals. De binnenkant van de hals bevat weer een label met daarin het logo van de club en de tekst: ''ΑΠΟΕΛ EΛΛΉΝΩΝ''. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club: APOEL FC. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staan twee sterren, die verwijzen naar de 28 landskampioenschappen. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met witte touwtjes. Op de broekjes staan ook de naam van de club en Macron. De kousen zijn geel met twee blauwe banen aan de bovenkant en één in het midden.

Apoel Nicosia uitshirt 2022-2023

Het Apoel Nicosia uitshirt 2022-2023 is dit jaar ontworpen door de fans van de Cypriotische voetbalclub. Het uitshirt is wit met een design van diagonale grijze banen. Deze banen lopen op de linkerkant van het tenue over in een geel en blauw vlak. Het gele vlak bevat ook de diagonale banen. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van oranje, blauw en geel en op de onderkant van het tenue staat een diagonale print van het oprichtingsjaar: 1926. De logo's van de club, Macron en hoofdsponsor Stoiximan staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit voetbalshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe touwtjes. De kousen zijn oranje met drie dunne horizontale lijnen. Twee van deze lijnen zijn blauw en één geel.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Apoel Nicosia tenues uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in de stof (Soft Lock polyester) verwerkt.

Apoel Nicosia voetbalshirt bestellen

De Macron Apoel Nicosia voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,-. Directe levering!

Bestel de Apoel FC voetbalshirts direct in deze winkel!

Apoel Nicosia thuisshirt 2022-2023

Apoel Nicosia uitshirt 2022-2023