Anderlecht voetbalshirts 2020-2021

Anderlecht en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Anderlecht voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt de club uit Brussel de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club van trainer Frank Vercauteren eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats en speelt dus komend seizoen geen Europees voetbal. Het Spaanse sportmerk JOMA is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club uit de Belgische hoofdstad. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2019.

Anderlecht thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Anderlecht thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan de stad Brussel. Uiteraard is het voetbalshirt ook dit seizoen weer overwegend paars met witte accenten. Het tenue bevat een toelopende hals met een witte lijn. In het rechte gedeelte van de hals is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1908. Ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is wit. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt een watermerk. Dit betreft een print van de skyline van de stad Brussel. Een andere verwijzing naar de stad bevindt zich in de nek op de achterkant van het tenue. Hier prijkt een iris, het symbool van de stad. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA en de linkerborst bevat het clubembleem. Na veertig jaar heeft Anderlecht afscheid genomen van hoofdsponsor BNP Paribas en staat er dus vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor op de tenues. Op het thuisshirt staat het logo van DVV Verzekeringen, onderdeel van het moederbedrijf Belfius. Het Anderlecht thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met witte details.

Anderlecht uitshirt 2020-2021

Het RSC Anderlecht uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit met subtiele paarse accenten. De v-hals bevat aan de rechterkant een subtiele paarse lijn en ook aan de onderkant van de linkermouw bevindt zich een paarse lijn. Ook de logo’s van de club en kledingsponsor Joma op het tenue zijn paars. In de nek op de achterkant van het uitshirt is ook weer de iris verwerkt. Op het Anderlecht uitshirt staat een andere sponsor dan op het thuisshirt, namelijk Candriam. Het bedrijf, gespecialiseerd in vermogensbeheer, is ook onderdeel van Belfius. Het Anderlecht uittenue 2020-201 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een paarse lijn en de kousen zijn ook wit met paarse accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Anderlecht voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kompany, Chadli, Nasri, Doku, Roofe, Pjaca, Verschaeren, Trebel, Vlap en andere spelers.

Anderlecht voetbalshirt kopen

De nieuwe Anderlecht voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is € 59,95 en de prijs van het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 79,95. In deze winkels kun je het Anderlecht tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Anderlecht voetbalshirt exclusief in deze SHOP!

of je Anderlecht retro shirt in deze SHOP! 

Anderlecht thuisshirt 2020-2021

Anderlecht uitshirt 2020-2021

Anderlecht thuisshirt 2020