Albanië voetbalshirts 2019-2020

De nationale voetbalbond van Albanië en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor de periode 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het Albanese voetbalelftal de EK kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020. Daarnaast speelt het team in deze nieuwe tenues de oefenwedstrijden in deze periode. Sinds 2015 is het Italiaanse sportmerk Macron kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van Albanië en lanceerde zowel een nieuw thuisshirt, als uitshirt en 3e shirt. Check!

Albanië thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Albanië thuisshirt voor 2019-2021 is geheel rood en wordt gekenmerkt door een watermerk net onder de buik. Dit betreft een watermerk van de vleugels van een adelaar en is een verwijzing naar het embleem van de voetbalbond en de bijnaam van het nationale elftal: Shqiponjat (Adelaars). Verder is het tenue uitgerust met een zwarte y-hals en een gevouwen kraag. Op de rechter borst staat het Macron logo en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de Albanese voetbalbond, de FSHF (Federata Shqiptare e Futbollit). De binnenkant van de kraag van het tenue is voorzien van een speciaal detail. Hier staat namelijk de leus van het nationale team: "Ti, Shqipëri më jep nder" (Jij, Albanië, maakt me trots). In de nek aan de achterkant van de kraag staat de naam van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

Albanië uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Albanië uitshirt en 3e shirt hebben hetzelfde template als thuisshirt. Het uitshirt is wit en bevat een zwarte kraag. Ook dit tenue bevat het watermerk van de vleugels van de adelaar. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van zwart en rood en deze kleuren komen ook terug in een band aan de onderkant van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met subtiele zwart en rode accenten. De kousen zijn wit. Het Albanië 3e shirt is zwart met rode details. Deze rode accenten zijn te vinden in de kraag, de bies en de band aan de onderkant van het tenue. Ook dit shirt is voorzien van hetzelfde watermerk als het thuisshirt en uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Albanië tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Xhaka, Hysaj, Mavraj, Memushaj, Balaj, Agolli, Veseli en andere sterspelers.

Albanië voetbalshirt kopen

De nieuwe Albanië tenues kun je direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Albanië natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Albanië tenue altijd in deze SHOP of 

in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)