Al Ahli voetbalshirts 2023-2024

De Arabische voetbalclub Al Ahli heeft officieel zijn voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Ze hebben dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Adidas, die het dit jaar overneemt van Xtep. De nieuwe club van voormalig Liverpool ster Roberto Firmino komt dit jaar weer uit in de Saudi Premier League. Vorig jaar wisten ze kampioen te worden in de Saudi First Division, waardoor ze dit jaar weer op het hoogste niveau kunnen acteren.

Al Ahli thuisshirt 2023-2024

Het Adidas Al Ahli 2023-2024 thuisshirt, gemaakt in samenwerking met Locker Room, heeft een groene ondergrond met de oude Tiro 19 graphic in donkergroen op de voorkant. Wit is gebruikt de kraag en de mouwboorden. Het witte Adidas logo staat op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. In het midden van het voetbalshirt is plaats gemaakt voor hoofdsponsor Red Sea Global. Het voetbalbroekje is volledig groen, afgezien van de drie witte Adidas strepen op de zijkant. Het logo van de kledingsponsor is in het wit op het linkerbeen geplaatst. De voetbalsokken zijn ook volledig groen met drie witte strepen aan de bovenkant en het witte Adidas logo in het midden.

Al Ahli uitshirt 2023-2024

Gebaseerd op hetzelfde sjabloon is het Adidas Al Ahli SFC 2023-24 uitshirt effen wit met groene en marine blauwe accenten. De kraag en de uiteinden van de mouwen zijn groen, evenals het Adidas logo op de rechterborst. Het clublogo is wederom op de linkerborst geplaatst en het logo van sponsor Red Sea Global staat in het midden van de voorkant. 

Het voetbalbroekje is wit met drie groene strepen aan de zijkant, op het linkerbeen het Adidas logo en het clublogo op het rechterbeen. De voetbalsokken zijn eveneens volledig wit met groene strepen aan de bovenkant en een groen Adidas logo in het midden.

Al Ahli derde shirt 2023-2024

Het Adidas Al Ahli 23-2 combineert een zwarte basiskleur met zwartgroene logo's en groene biezen op de mouwuiteinden en kraag. Het groene Adidas logo is ook hier op de rechterborst geplaatst met het clublogo aan de linkerkant. Sponsor Red Sea Global staat volledig in het groen in het midden van de voorkant. Het voetbalbroekje is ook volledig zwart met drie groene strepen op de zijkant, het groene Adidas op het rechter- en het clublogo op het linkerbeen. De zwarte voetbalsokken maken het tenue compleet met drie groene strepen aan de bovenkant en een groen Adidas logo in het midden.

Al Ahli voetbalshirts 2023-2024
Al Ahli voetbalshirts 2023-2024
Al Ahli voetbalshirts 2023-2024
Al Ahli voetbalshirts 2023-2024