Ajax lanceert casual collectie rondom nieuwe uitshirt 2020-2021

Ajax heeft dit seizoen ook een casual collectie rondom het nieuwe Ajax uitshirt 2020-2021 uitgebracht. De t-shirts en hoodies uit deze lijn zijn niet door adidas geproduceerd en worden dan ook niet door de spelers dit seizoen gedragen. De t-shirts en hoodies uit de casual lijn zijn door de Amsterdammers in eigen beheer geproduceerd en staan natuurlijk wel in het teken van het door de club gelanceerde uittenue.

Nieuwe Ajax t-shirts, hoodies en vest in stijl Ajax uittenue

Het nieuwe Ajax uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door de opvallende voetbalshirts van de jaren '80 en '90. De tenues bevatten namelijk een all-over print van ruiten en een brushed effect. Het uitshirt is overwegend lichtblauw en dit komt ook weer in de casual collectie terug. Zo is de Ajax away hoodie aan de bovenkant lichtblauw en vanaf de borst naar de onderkant donkerblauw. Beide delen worden gescheiden door een dunne, rode lijn. De kleur rood speelt ook een subtiele rol in het nieuwe uittenue van de club van trainer Ten Hag. Zo is de ronde hals van het tenue rood/wit en geldt dat ook voor de badge van Ajax op de linkerborst. Precies dezelfde badge heeft Ajax ook op de nieuwe hoodie. De drie sterren boven het logo zijn wit en deze verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de club. De hoodie is er ook in de vorm van een vest. Het verschil met de trui is dat het vest op het midden nog is uitgerust met een brede witte band in plaats van de subtiele, rode lijn. De rits van het nieuwe Ajax vest is blauw met een hanger met daarin het Ajax logo. Zowel de hoodie als het vest zijn uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Wil je liever geen capuchon, dan is de crew neck sweater een optie. De crew neck sweate rheeft hetzelfde design als het vest, maar bevat dus geen rits, capuchon en twee zakken.

Ben je op zoek naar iets goedkopers? Ajax heeft ook een tweetal t-shirts uitgebracht in dezelfde kleurencombinatie als het de truien en het vest. Voor volwassenen heeft het t-shirt dezelfde stijl als de hoodie en voor kinderen is het t-shirt weer in stijl van de crew neck sweater en het vest. In de nek van het nieuwe Ajax uitshirt hebben Ajax en adidas de drie Andreaskruizen vand e stad Amsterdam verwerkt. Deze drie kruizen komen ook weer subtiel terug in de casual collectie van de club uit de hoofdstad. De drie kruizen staan namelijk op de achterkant van de truien, het vest en de t-shirts. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ajax away casual collectie en check bovendien waar je de items uit de collectie exclusief kunt bestellen!

Ajax away casual collectie bestellen

De Ajax away casual collectie kun je exclusief bestellen in de onderstaande shop. De t-shirts scoor je al vanaf € 17,95 en de truien vanaf € 39,95. Alle items zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen en wel in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL!

Bestel de casual collectie van Ajax exclusief in deze SHOP! 

Ajax hoodie 2020-2021