Ajax keepersshirt 2020-2021

Ajax en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe Ajax keepersshirt 2020-2021 gelanceerd. Dit nieuwe keeperstenue wordt door Onana, Stekelenburg en Scherpen gedragen tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Zoals alle keeperstenues van adidas heeft het Ajax keepersshirt dit jaar een standaard template, namelijk het adiPro20 template.

Groen Ajax keeper shirt 2020-2021

Het keepersshirt van de Amsterdammers heeft dit jaar hetzelfde template als de keeperstenues van Real Madrid, Manchester United, Bayern München en Arsenal. Dit template wordt gekenmerk door een camouflage print in de brede taping aan de zijkanten van het tenue en in de V-hals. De V-hals van het Ajax keeper shirt is dit jaar een combinatie van grijs en zwart en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt en de zijkanten van de mouwen. Verder is het Ajax keeperstenue fel groen met zwarte logo's. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst bevat het clublogo met drie zwarte sterren, verwijzend naar de 34 kampioenschappen van de club.Op het midden van het keeperstenue staat sponsor Ziggo. Het Ajax keeperstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een fel groen keepersbroekje met aan de zijkanten grijze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Op beide items staan uitingen van de club en adidas. Voor het eerst zijn de keeperstenues van Ajax dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ajax keeper shirts, welke vanaf nu gedragen worden door zowel de keepers van het eerste elftal als de keepers van Jong Ajax en alle jeugdelftallen. Check ook het nieuwste Ajax thuisshirt en uitshirt.

Ajax keeper shirt 2020-2021 bestellen

Het Ajax keeper shirt 2020-2021 kun je vanaf nu exclusief bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen is het keeper shirt € 69,95 en voor kinderen € 49,95. In de onderstaande webshop kun je het Ajax keeperstenue ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer.

Bestel het Ajax keeper shirt direct in deze winkel! 

Ajax keepersshirt 2020-2021

Ajax keepersbroekje 2020-2021