Het nieuwe Ajax keepersshirt 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Amsterdammers in samenwerking met Adidas. In dit keepersshirt werken Cilissen, Boer en Onana de Eredivisie, KNVB Beker en Champions of Europa League wedstrijden af gedurende het seizoen 2015-2016. De bekendmaking van het nieuwe keepersshirt van Ajax volgt op de lancering van het nieuwe Ajax thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 twee weken geleden. Het lijkt er vooralsnog op dat Ajax en Adidas één keepersshirt gelanceerd hebben, welke zowel in de thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena als in de uitwedstrijden dit seizoen gedragen zal worden.

Ajax keeperstenue 2015-2016

Het Ajax keepersshirt 2015-2016 is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe Ajax trainingsshirt en trainingspak welke de spelers dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Het nieuwe Ajax keeper shirt is namelijk geheel zwart en bevat een ronde hals. Onder deze ronde hals bevindt zich een donker roze lijn in de vorm van een v. Ook de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn uitgerust met donker roze Adidas trademark strepen. De onderkant van het nieuwe keepersshirt is bovendien voorzien van een donker roze horizontale band. Het logo van Adidas, welke sinds 2000 kledingsponsor is van de Amsterdammers, staat op de rechte borst. Het logo van Ajax is in het wit geborduurd op de linker borst. Daarboven staan drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 33 Eredivisie kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Ziggo staat sinds begin 2015 op de voetbalshirts van de Amsterdammers en staat ook op het midden van het nieuwe keeper shirt. Uiteraard zijn de shirts voorzien van elleboogbeschermers. Het nieuwe Ajax keeperstenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de bovenkant een roze band. De drie adidas strepen aan de zijkant zijn ook roze en ook het logo van Ajax en Adidas staan op de shorts. De kousen van het nieuwe Ajax keeperstenue 2015-2016 zijn bovendien een combinatie van zwart en roze. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ajax keepersshirts en tenues. Eerder deze maand werd al het nieuwe Ajax thuisshirt 2015-2016 en uitshirt officieel gelanceerd.

Ajax keepersshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax keepersshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online shop van Ajax. De prijs van het keepersshirt in volwassen maten is € 70,- en in kindermaten slechts € 50,-. Het bijbehorende keepersbroekje heeft een prijs van € 42,-. Check hiernaast bovendien het overzicht met beschikbare Ajax producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Ajax -keepersshirt -2015-2016

Ajax -keepersbroekje -2015-2016